Κόνι Μεταξά: Η ξεκάθαρη απάντησή της στα σκληρά σχόλια που δέχτηκε από followers [pics]

Η Κόνι Μεταξά μπορεί να συστήθηκε στο ευρύ κοινό ως ηθοποιός, ωστόσο τους τελευταίους μήνες θέλησε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, κάνοντας έτσι τα πρώτα βήματά της στο χώρο. Η σέξι perfomer αυτή τη σεζόν εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο “Fanstasia” στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, της Ήβης Αδάμου και του Stan και κάθε Παρασκευή και Σάββατο δίνει τον καλύτερό της εαυτό, ξεσηκώνοντας το κοινό με παλιές και νέες επιτυχίες.

Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Ήβης Αδάμου με τίτλο “Πάω”, στο οποίο συνεργάζεται με την Κόνι Μεταξά. Οι δυο τους είναι ενθουσιασμένες με αυτή την συνεργασία και φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην μοιραστούν τα νέα με τους διαδικτυακούς φίλους τους. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια λοιπόν, ως λάτρης του Instagram, δημοσίευσε στο προφίλ της μερικά στιγμιότυπα από το clip, με πολλούς από τους followers της να της στέλνουν τα δικά τους μηνύματα. Κάποια θετικά και κάποια αρνητικά.

Η Κόνι Μεταξά έχει δεχτεί γενικότερα σκληρή κριτική για τις επιλογές της, όμως σπάνια μπαίνει στη διαδικασία να απαντήσει. Αυτή τη φορά το έκανε! Δημοσιεύοντας στο προφίλ της κάποια από τα αρνητικά σχόλια που έλαβε, έδωσε τη δική τη ξεκάθαρη απάντηση σε όσους την κακολογούν.

Δες φωτογραφίες:

Η Κόνι Μεταξά δεν μασάει τα λόγια της!

Read More

And More