Κόνι Μεταξά: Νέο ξέσπασμα μετά τον σάλο για τον Τάσο Ξιαρχό – «Δε γουστάρω να βλέπω κανέναν να πληγώνεται»

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα κατά του bullying προχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας 1 Νοεμβρίου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Κόνι Μεταξά.

Η γνωστή performer μετά τον σάλο που προκάλεσε το βίντεο του άλλοτε καλού της φίλου Τάσου Ξιαρχό, στο οποίο εκφράζεται με απαράδεκτο τρόπο για μια κοπέλα, αφού πρώτα ξεκαθάρισε τη θέση της απέναντί του, και ώρες μετά προχώρησε σε ένα ξέσπασμα κατά όσων κάνουν bullying.

«Για όποιον δεν κατάλαβε: Μπορείς να φοράς ό,τι θέλεις. Μπορείς να βάφεσαι όπως θέλεις. Μπορείς να τρως ό,τι θέλεις. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Αρκεί να μην πληγώνεις κάποιον. Μου φαίνεται παράλογο που το 2021 αυτό δεν είναι αυτονόητο. Για εμένα είναι αυτονόητο» έγραψε αρχικά η Κόνι Μεταξά.

Και συμπλήρωσε «Εγώ έχω πληγωθεί πολλές φορές από λόγια και πράξεις άλλων. Γι’ αυτό δε γουστάρω να βλέπω κανέναν να πληγώνεται. Θα είμαι πάντα εδώ να σου λέω ότι είσαι αρκετή/ος έτσι ακριβώς όπως είσαι. Θα είμαι πάντα εδώ να σου θυμίζω να τους γ@@ας πρώτα και μετά να τους γράφεις στα α@@@@ια σου».

Read More

And More