Κόνι Μεταξά: Οι εναλλακτικοί τρόποι… διασκέδασης, τώρα που είναι αποκλεισμένη στο σπίτι της! [pics,vids]

Με ιδιαίτερο χιούμορ – όπως πάντα – αντιμετωπίζει η Κόνι Μεταξά την κρίσιμη κατάσταση που βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες, με την εξάπλωση του κορονοϊού. Φυσικά, η εκρηκτική performer μένει σπίτι της από την πρώτη στιγμή που άρχισαν να γίνονται γνωστά τα κρούσματα. Μάλιστα, τα γυρίσματα του Just The 2 Of Us, όπου συμμετέχει μαζί με τον χορογράφο Τάσο Ξιαρχό αναστάλθηκαν προσωρινά, έτσι δεν έχει κανένα λόγο να βγει έξω!

Αφού έφτιαξε όλες τις ντουλάπες της, έβαλε τα ρούχα της σε χρωματική σειρά και οργάνωσε ακόμη και τα κοσμήματά της, η Κόνι Μεταξά το γύρισε σε πιο εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης. Αφού ντύθηκε και βάφτηκε για να είναι όμορφη μέσα στο σπίτι της, ξεκίνησε και δικό της Challenge στα social media… βάζοντας πορτοκάλια στα μάτια της και προσπαθώντας να τα ισορροπήσει.

Όταν δεν κάνει βλακείες… η ταλαντούχα τραγουδίστρια και ηθοποιός μιλάει με τους φίλους της στο τηλέφωνο ή περνάει ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό της, Μάριο Καπότση, παίζει με το σκυλάκι της και βλέπει τις αγαπημένες της σειρές!

Read More

And More