Κόνι Μεταξά: Οι καυτές πόζες με μαγιό και η βραδινή έξοδος με τις φίλες της! [pics,vid]

Μπορεί να βρίσκεται σε πυρετώδεις πρόβες για την grande εμφάνισή της στον Live Ημιτελικό του Just The 2 Of Us, ωστόσο η Κόνι Μεταξά πάντα βρίσκει χρόνο να δει τις κολλητές της. Η εκρηκτική performer, η οποία πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το απόλυτο hit του καλοκαιριού “Μόνο Πάγο” μαζί με τον Τάσο Ξιαρχό, θεωρείται μαζί με τον καταξιωμένο χορογράφο το μεγάλο φαβορί του show τραγουδιού!

Η όμορφη Κόνι φαίνεται πως διανύει μια πολύ καλή περίοδο στην επαγγελματική της ζωή, ενώ και η προσωπική δεν πάει πίσω! Η δημοφιλής τραγουδίστρια διατηρεί σχέση εδώ και έναν χρόνο με τον γοητευτικό πολίστα Μάριο Καπότση, ο οποίος αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα για χάρη της αγαπημένης του και του… πόλο.

Μπορεί η Κόνι Μεταξά να μην θέλει να μοιράζεται στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή στα social media αλλά όσο ο καιρός ζεσταίνει τόσο ανεβάζει και εκείνη το θερμόμετρο στα ύψη με τις καυτές της πόζες με μαγιό!

Το βράδυ της Τετάρτης, μάλιστα, έκανε ακόμη μια βραδινή έξοδο παρέα με τις φίλες της, όπου όλες μαζί διασκέδασαν και απόλαυσαν δροσερά cocktails!

Read More

And More