Κόνι Μεταξά: Βόλτα στο Καβούρι με τον μπαμπά της και τον σύντροφό της! [pics]

Είναι αναμφίβολα το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz και παρόλο που η (χιλιομετρική) απόσταση που τους χωρίζει είναι μεγάλη, οι δυο τους είναι full in love. Ο λόγος για την κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά, Κόνι Μεταξά και τον σύντροφό της και γνωστό πολίστα Μάριο Καμπότση. Το ζευγάρι είναι το τελευταίο διάστημα μαζί και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Η γνωστή τραγουδίστρια που φέτος απολαμβάνουμε σε ρόλο coach στο “Just the 2 of Us” και ο γνωστός αθλητής που ζει στη Ρουμανία είναι στα καλύτερά τους και όπως αποκάλυψε και η Κόνι Μεταξά σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, οι δυο τους είναι σε μια πολύ όμορφη περίοδο και αδιαφορούν για την απόσταση που τους χωρίζει, μιας και λόγω επαγγέλματος και οι δυο έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν συχνά.

Την περίοδο της καραντίνας πάντως και οι δυο τους έμειναν στην Αθήνα και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε μια από τις σπάνιες κοινές εξόδους τους. Πριν λίγες μέρες λοιπόν, η Κόνι μαζί με τον σύντροφό της Μάριο, αλλά και τον μπαμπά της Λευτέρη Πανταζή έκαναν χαλαροί τις βόλτες τους στο Καβούρι. Το γεγονός, μάλιστα, ότι το ζευγάρι βγήκε μαζί με τον γνωστό ερμηνευτή δείχνει πως η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και οι δυο τους δεν κρύβονται.

Η Κόνι, άλλωστε, έχει πολύ καλή σχέση και με τους δυο γονείς της και πάντα τους συμβουλεύεται σε κάθε της βήμα…

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: ndp

Read More

And More