Κόνι Μεταξά: «Χαροπαλεύω για τη σωματική μου υγεία – Μου αρέσει να περνάω καλά»

Στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων απάντησε η Κόνι Μεταξά η οποία έκανε το νέο της Q&A στο instagram.

Η γνωστή performer απάντησε ανοιχτά για την ψυχολογία της αυτή την περίοδο, αλλά και για τη σωματική της υγεία…

«Ψυχολογικά είμαι πάρα πολύ καλά. Στη σωματική μου υγεία, εντάξει, χαροπαλεύω με το σώμα, τι να πω… Απ’ ό,τι ξέρω οι εξετάσεις που έχω κάνει, είναι καλές, αλλά στη σωματική υγεία με τα θέματα που παίζουν σχετικά με το σώμα… Θεέ μου, τι ώρα είναι και συζητάω γι’ αυτά;» ήταν η πρώτη αντίδραση της Κόνι Μεταξά.

«Τέλος πάντων, είναι δύσκολο να έχεις ψυχολογικά με το σώμα σου, αν δεν τα ξεπεράσεις φίλε, είναι δύσκολο. Όσο πιο πολύ μεγαλώνεις, τόσο πιο δύσκολο είναι να το διατηρήσεις. Και να σου πω την αλήθεια κιόλας, δεν θέλω… Μου αρέσει να περνώ καλά», απάντησε η Κόνι Μεταξά στο instagram για το σώμα της. 

Δεν είναι η πρώτη φορά όπου η Κόνι Μεταξά απαντά ανοιχτά για την σχέση με το σώμα της και τα σχόλια που δέχεται στα social media.

Τον περασμένο Μάρτιο, μέσα από βίντεο στα social media, η Κόνι Μεταξά είχε ξεσπάσει: «Γυναίκα δημοσιογράφος έστειλε μήνυμα σε φίλο μου και τον ρώτησε αν είμαι έγκυος, επειδή σε ένα Story έχω πάρα πολύ μεγάλη κοιλίτσα.

Πήγα στην Θεσσαλονίκη και προφανώς έφαγα τον πάτο μου, είχε πρηστεί η κοιλιά μου γιατί έφαγα πάρα πολλά ψωμιά και μια ΓΥΝΑΙΚΑ γύρισε και είπε αυτό. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό το bullying που τρώω για την εγκυμοσύνη», είχε αναφέρει, φανερά εκνευρισμένη.

Διαρκώς στο πλευρό της ο σύζυγός της, Μάριος Καπότσης, ο οποίος την υποστηρίζει διαρκώς και μέσα από τα social media.

Το ζευγάρι πρόσφατα γιόρτασε την πρώτη επέτειο του γάμου του, καθώς τον Ιούλιο του 2022 παντρεύτηκαν στην Κρήτη, δίπλα στη θάλασσα, με μια εντυπωσιακή τελετή.

«Με στηρίζεις σε όλα, δύσκολα αλλά και καθημερινά. Μικρές χαζές ανασφάλειες μέχρι βαθιά προβλήματα. Με τον δικό σου τρόπο με κάνεις και νιώθω ασφαλής. Σε θαυμάζω για το πως βοηθάς τους άλλους ακόμα κ αν δεν τους γνωρίζεις. Χωρίς να έχεις κάτι να κερδίσεις. Απλά επειδή έτσι είσαι. Δίνεις χώρο και χρόνο και όλη σου την ψυχή. Με βοηθάς να μεγαλώσω κ κάποιες φορές να παραμείνω παιδί», έγραψε η Κόνι Μεταξά για τον Μάριο Καπότση στο instagram με αφορμή την επέτειό τους.

Φωτογραφίες: instagram

Read More

And More