Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στην Ρόδο για να στηρίξει τη μητέρα της στις εκλογές! Φωτογραφίες

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στην Ρόδο για να στηρίξει τη μητέρα της στις εκλογές! Φωτογραφίες | tlife.gr

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο περήφανη για την μητέρα της, η οποία κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές! Το πρωί του Σαββάτου, η αγαπημένη παρουσιάστρια ταξίδεψε για το νησί της, την Ρόδο, με μοναδικό σκοπό να στηρίξει το σημαντικότερο πρόσωπο στη ζωή της. Η κ. Πόπη Κατσαρά – Σπυροπούλου έχει μια δυναμική παρουσία στο νησί και γι’ αυτό διεκδίκησε σήμερα τη ψήφο στις δημοτικές εκλογές, στο πλευρό του δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, η Κωνσταντίνα υποστήριζε τη μητέρα της, δηλώνοντας αρκετά συχνά μέσα από τα προσωπικά της social media την περηφάνια της για εκείνη. Η γνωστή παρουσιάστρια δεν θα γινόταν να μη ταξιδέψει στην Ρόδο τόσο για να ψηφίσει στις εκλογές όσο και για να δώσει δύναμη στη μαμά της, στηρίζοντας την! Η Κωνσταντίνα τρέφει τεράστια αδυναμία στη μητέρα της και οι δυο τους αποτελούν τις καλύτερες φίλες.

Η Κωνσταντίνα βρέθηκε από νωρίς στο εκλογικό κέντρο και «σταύρωσε» την μητέρα της!

Η Κωνσταντίνα δεν έβλεπε την ώρα να βρεθεί στο πλευρό της οικογένειάς της ξανά! Παράλληλα με τη ψήφο, η παρουσιάστρια απόλαυσε και τις βουτιές της στην παραλία!

READ more