Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτό είναι το μοντέρνο σπίτι του στο Κολωνάκι

Στο Κολωνάκι και το σπίτι του Κωνσταντίνου Αργυρού αποφάσισε να “μπει” σήμερα το Love it. Η εκπομπή του ΣΚΑΪ συγκέντρωσε όλα τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που έχει μοιραστεί με το κοινό μέσα από το σπίτι του ο τραγουδιστής και τα παρουσίασε σε ένα μοναδικό βίντεο. 

Όπως θα δεις και στο βίντεο που ακολουθεί η διακόσμηση του σπιτιού του γοητευτικού καλλιτέχνη είναι μίνιμαλ με το λευκό χρώμα να κυριαρχεί στους τοίχους ενώ το πάτωμα σε όλους τους χώρους του σπιτιού αποτελείται από ξύλο σε φυσικούς τόνους. 

Στο σαλόνι υπάρχει ένας μεγάλος γωνιακός γκρι καναπές που πάνω του έχει ρίξει ριχτάρια στις ίδιες αποχρώσεις, οι κουρτίνες είναι στα χρώματα της άμμου ενώ έχει αδυναμία στα λουλούδια για αυτό και σε όλο τον χώρο υπάρχουν μπαμπού φυτά. Πάνω από τον καναπέ, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει επιλέξει να τοποθετήσει έναν τρίπτυχο πίνακα σύγχρονης τέχνης ενώ ακριβώς απέναντι είναι τοποθετημένη μια μεγάλη τηλεόραση και ένα τζάκι που κάνει τον χώρο αρκετά ζεστό και φιλικό ενώ δίπλα του υπάρχουν αρκετά διακοσμητικά.

Προχωρώντας στο εσωτερικό του σπιτιού βρίσκεται και η αγαπημένη γωνιά του τραγουδιστή με το λευκό πιάνο στο οποίο περνά αρκετές ώρες. Πίσω από το πιάνο υπάρχει ένας μεγάλος καθρέφτης ενώ δεξιά έχει τοποθετήσει τα βραβεία του και στον τοίχο έχει κορνιζάρει φωτογραφίες από την επαγγελματική του πορεία. Η κουζίνα του τραγουδιστή είναι επίσης ντυμένη στα λευκά ενώ φροντίζει να διαχωρίζεται από το υπόλοιπο σπίτι με ξύλινα διαχωριστικά.

Στην κρεβατοκάμαρά του υπάρχει ένα διπλό μαύρο κρεβάτι την οποία σετάρει με λευκά σεντόνια.

Read More

And More