Κωνσταντίνος Αργυρός: Δες αποκλειστικές backstage φωτογραφίες από το νέο του βίντεο κλιπ!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία με νέο album, που αναμένεται να κάνει τεράστια επιτυχία. Ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της γενιάς του μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Platinum τον νέο του album με τίτλο «Το Κάτι Παραπάνω», το οποίο περιλαμβάνει 14 τραγούδια, μεταξύ των οποίων οι μεγάλες επιτυχίες «Ψέματα», «Ξημερώματα» και «Λιώμα».

Μάλιστα, την Τρίτη 2 Οκτωβρίου, κυκλοφόρησε και το πρώτο music video από τον δίσκο του Κωνσταντίνου Αργυρού, για το τραγούδι «Σ’ έχω Ξεπεράσει», σε μουσική του BO και του Πέτρου Ιακωβίδη και στίχους του Πέτρου Ιακωβίδη και το TLIFE βρέθηκε στα γυρίσματα.

Τα γυρίσματα του «Σ’ Έχω Ξεπεράσει» έγιναν στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Δημολίτσα, με τον Κωνσταντίνο να κλέβει για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις!

Δες τις αποκλειστικές backstage φωτογραφίες:

«Ύστερα από δυόμισι χρόνια εμπειριών στη χώρα που μεγάλωσα και συνεχίζω να ζω και μετά από στιγμές που μοιράστηκα με όλους εσάς (είτε προσωπικές, είτε αφηγούμενες από φίλους), ήρθε η στιγμή να ταξιδέψουμε μαζί σε νέους μουσικούς δρόμους, στους οποίους ούτε εγώ ο ίδιος έχω ταξιδέψει! Η νέα μου δισκογραφική δουλειά “Το Κάτι Παραπάνω” μόλις έφτασε στα χέρια σας και εύχομαι να την κάνετε δική σας!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός για το νέο του τραγούδι.

Δες το νέο βίντεο κλιπ:

Read More

And More