Κωνσταντίνος Αργυρός – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι τρέχει τελικά ανάμεσά τους;

Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει τη σχέση του Κωνσταντίνου Αργυρού και την Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Είναι ζευγάρι ή απλώς φίλοι; Οι φήμες για τη σχέση της διάσημης Ελληνίδας καλλονής που έχει φέρει τα πάνω κάτω στο Greece’s Next Top Model και του γόη της ελληνικής μουσικής σκηνής Κωνσταντίνου Αργυρού ξεκίνησαν μέσα στο καλοκαίρι με τους δυο τους να τηρούν σιγήν ιχθύος και να αποφεύγουν να μιλήσουν σε οποιαδήποτε ερώτηση για τα προσωπικά τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους συνεχίζουν να κυκλοφορούν μαζί στην πόλη, επιλέγοντας ήσυχα μέρη για να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως αναφέρει μάλιστα, η Σάσα Σταμάτη, στο Secret των Παραπολιτικών, η τελευταία κοινή τους εμφάνιση έγινε πριν λίγες μέρες στο Κολωνάκι. Οι δυο τους βρέθηκαν στο “Dry Café” και όλοι μιλούσαν για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

Το σίγουρο πάντως είναι πως αν και οι δυο τους βγαίνουν συχνά, η Ηλιάνα έχει αποφύγει να κάνει κάποια επίσημη εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, όπου συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ενώ, σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει: «Ναι, υπήρξαν. Το δεύτερο που μου αναφέρεις δεν το έχω διαβάσει. Φήμες λοιπόν υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν για όλα τα δημόσια πρόσωπα Δεν θα απαντήσω για τα προσωπικά μου. Είναι μια πόρτα που αν την ανοίξεις δεν κλείνει μετά. Είναι περιττό για μένα να αναφέρομαι στην προσωπική μου ζωή».

Αλλά και ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε αναφέρει πως αποφεύγει να δημοσιοποιεί τις σχέσεις του, ώστε να προστατέψει το εκάστοτε πρόσωπο που έχει κοντά του. «Προσπαθώ όλο αυτό να το προστατεύω, όχι για εμένα αλλά για τους εκάστοτε ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να είμαι μαζί και μπορεί να μην προχωρήσει  ή να προχωρήσει! Ποτέ δεν ξέρεις».

 

Read More

And More