Κωνσταντίνος Αργυρός: Κλειστό λόγω πένθους έμεινε χθες το κέντρο που εμφανίζεται

Κλειστό παρέμεινε το νυχτερινό κέντρο Fantasia χθες βράδυ, μετά τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Γιώργου Ποζίδη. Ο πρώην Ολυμπιονίκης υπήρξε συνέταιρος σε μαγαζιά της συμπρωτεύουσας αλλά και σημαντικός συνεργάτης, για άτομα της Αθηναϊκής πίστας και ο θάνατός του σκόρπισε τη θλίψη στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Έτσι λοιπόν, το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, παρέμεινε κλειστό χθες το βράδυ, ενώ η αποψινή βραδιά θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αγαπημένου αθλητή.

Στην επίσημη σελίδα του fantasia στο Facebook, μάλιστα, αναρτήθηκε και το παρακάτω κείμενο: «Είναι μια δύσκολη μέρα, μια μέρα που μας πονάει . Η επιχείρηση, ο Κωνσταντίνος Αργυρός , οι συνεργάτες και το προσωπικό συμμετέχουμε στο πένθος για τον απροσδόκητο χαμό του επιστήθιου φίλου και συνεργάτη Γιώργου Ποζίδη.

Συμπαραστεκόμαστε στην οικογένεια του και νιώθουμε μέλος της . Σε ένδειξη πένθους και τιμής στη μνήμη του σήμερα Παρασκευή 2/8 το Φαντασία δε θα λειτουργήσει…

Το Σάββατο 3/8 ολοκληρώνεται αυτός ο προγραμματισμένος κύκλος εμφανίσεων του Κωνσταντίνου Αργυρού. Θα είναι μια ιδιαίτερη βραδιά για εμάς . Μια βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Ποζίδη».

Read More

And More