Κωνσταντίνος Αργυρός: Πάντα στο πλευρό των παιδιών που έχουν ανάγκη – Φωτογραφίες

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εκτός από ένας από τους πιο ταλαντούχους και δημοφιλείς καλλιτέχνες της γενιάς του, αποτελεί και έναν πολύ φιλάνθρωπο άνθρωπο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό στούντιο του Ρυθμού 9,49 στο Μαρούσι για να στηρίξει και εκείνος με τη σειρά του τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδωσε το παρών στον Ραδιομαραθώνιο, υποστηρίζοντας την τόσο αξιόλογη πρωτοβουλία του ραδιοφωνικού σταθμού και της εκπομπής “MAPPES” , με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, Σταμάτη Din Dan Done και την Ιωάννα Λαϊου, παρακινώντας τους ακροατές να στείλουν το σχετικό sms και να συνεισφέρουν με την σειρά τους.

Τα έσοδα απ´ τον φετινό ραδιομαραθώνιο θα διατεθούν στον οργανισμό Make-Α-Wish || Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος, που εκπληρώνει ευχές παιδιών που πάσχουν από απειλητικές για την ζωή τους ασθένειες.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει ιδιαίτερη σχέση με τον οργανισμό αφού στο παρελθόν έχει υπάρξει πρεσβευτής του προγράμματος “Αστέρι της Ευχής” ενώ έχει υλοποιήσει και ευχές παιδιών.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More