Κωνσταντίνος Αργυρός: Πρωινή βόλτα στο Κολωνάκι με γυναικεία παρέα [pics]

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους και επιτυχημένους καλλιτέχνες της νέας γενιάς. Ο γοητευτικός τραγουδιστής εμφανίζεται για ακόμα μια σεζόν στο νυχτερινό κέντρο “Fantasia Live”, έχοντας στο πλάι του την Ήβη Αδάμου, τον Stan και την Κόνι Μεταξά. Ο γνωστός καλλιτέχνης λατρεύει τη δουλειά του και αυτός είναι και ο λόγος που δεν σταματά τις εμφανίσεις και φυσικά τις συναυλίες ούτε το καλοκαίρι.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να τηρεί σιγή ιχθύος γύρω από αυτή. Η αλήθεια είναι ότι τους τελευταίους μήνες έχουν ακουστεί διάφορα γι’ αυτό το κομμάτι της ζωής του, όμως εκείνος αποφεύγει να απαντά σε τέτοια ζητήματα.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον Κωνσταντίνο Αργυρό κατά τη διάρκεια της πρωινής βόλτας του στο κέντρο της πόλης. Ωστόσο, ο ίδιος δεν ήταν μόνος! Στο πλευρό του βρισκόταν μια γοητευτική γυναίκα, με την οποία απόλαυσε τον καφέ του στην πλατεία του Κολωνακίου. Πρόκειται για τη Φωτεινή Κωνσταντέλλου, που αποτελεί το δεξί χέρι του τραγουδιστή και τον ακολουθεί παντού, με αφετηρία το καμαρίνι του στο “Fantasia Live”. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι πρόκειται για έναν δικό του άνθρωπο, καθώς φροντίζει για όλες τις ανάγκες του και κατά συνέπεια γνωρίζει πολλά μυστικά του.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

 

Read More

And More