Κωνσταντίνος Αργυρός: Στηρίζει την αδελφή του στον αγώνα της για τα δικαιώματα των γυναικών – Η συνάντησή τους μετά από καιρό!(pics)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποτελεί έναν από τους Έλληνες καλλιτέχνες που σπάνια μιλάνε για την προσωπική τους ζωή ή μοιράζονται στα social media στιγμές από την καθημερινότητά τους. Αυτό, όμως, που πολλοί γνωρίζουν για τον δημοφιλή τραγουδιστή είναι πως αποτελεί ένα από τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Ο Κωνσταντίνος μεγάλωσε όντας αχώριστος με τα δύο του αδέρφια, την Κατερίνα και τον Παύλο, οι οποίοι όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερες συνεντεύξεις του είναι οι καλύτεροι φίλοι του.

Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες, ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει τον γοητευτικό τραγουδιστή στο κέντρο της Αθήνας, με την πανέμορφη τρίδυμη αδερφή του. H Κατερίνα Αργυρού είναι δικηγόρος και πριν από δύο χρόνια παντρεύτηκε και μετακόμισε στην Ολλανδία. Όπως καταλαβαίνεις, η χαρά του Κωνσταντίνου που είδε ξανά την αδερφή του ήταν τεράστια! Η ζωή και το άκρως φορτωμένο πρόγραμμα της Κατερίνας , περιλαμβάνει και πολλά ταξίδια αφού παράλληλα πραγματοποιεί διαλέξεις σε όλο τον κόσμο, γεγονός που σημαίνει ότι τα δυο αδέρφια δεν βρίσκονται πάρα πολύ συχνά.

Η Κατερίνα βρέθηκε στην Ελλάδα για επαγγελματικές συναντήσεις , στο πλαίσιο του σπουδαίου αγώνα που ετοιμάζει για τα δικαιώματα των γυναικών αλλά και του περιβάλλοντος. Ο Κωνσταντίνος σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE,  έχει πολύ ενεργό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια της αδερφής του, που την υποστηρίζει σε κάθε της κίνηση.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής δείχνει έμπρακτα την ευαισθησία και την αγάπη του προς τον συνάνθρωπο και τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν τα παιδιά που νοσούν από απειλητικές για την ζωή τους ασθένειες ενώ στο παρελθόν έχει υπάρξει πρέσβης του προγράμματος “Αστέρι της Ευχής” του μη – κερδοσκοπικού οργανισμού Make- A- Wish Ελλάδας.

Οι δυο τους, μαζί με τον αδερφό τους Παύλο είναι εξαιρετικά δεμένοι και η αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον είναι μεγάλη.

Πριν δύο χρόνια, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε τη χαρά να καμαρώσει την αδερφή του νυφούλα. Η Κατερίνα Αργυρού παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Αλέξανδρο Τράκα τον Ιούλιο του 2018, στην Βουλιαγμένη και ο καλλιτέχνης δεν θα μπορούσε να νιώσει μεγαλύτερη χαρά για εκείνους.

Read More

And More