Κωνσταντίνος Άργυρος: Το νέο του τραγούδι στέλνει μήνυμα και σπάει τα κοντέρ

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στέλνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τις ανθρώπινες σχέσεις με το νέο του τραγούδι «Θα ‘Μαι Εδώ» και, για ακόμα μια φορά, γνωρίζει μεγάλη επιτυχία!

Το «Θα ‘Μαι Εδώ» είναι μια εξομολογητική μπαλάντα, μια αληθινή ιστορία αποτυπωμένη με νότες, λέξεις και ρομαντικές εικόνες. Τη μουσική υπογράφουν ο Λευτέρης Κιντάτος με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τους στίχους ο Λευτέρης Κιντάτος με τον Βασίλη Γιαννόπουλο.

Το τραγούδι, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από μία μικρού μήκους ταινία υψηλών προδιαγραφών, παρουσιάζοντας την κλιμάκωση των ανθρώπινων σχέσεων, υπό την σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Δημολίτσα.

«Παρά τις πρωτόγνωρες για όλους συνθήκες των τελευταίων μηνών, οι ανθρώπινες σχέσεις υπερισχύουν! Ενωμένοι , με αίσθημα υπερηφάνειας και αισιοδοξίας, μπορούμε να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα! Η τέχνη και οι καλλιτέχνες είναι εδώ, η όποια μορφή δημιουργίας και η μουσική δεν σταματούν ποτέ», αναφέρει ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Για ακόμα μια φορά, το κοινό αγκάλιασε αμέσως τον πιο επιτυχημένο λαϊκό καλλιτέχνη της νεότερης γενιάς, με το «Θα ‘Μαι Εδώ» να γίνεται viral στα social media και να μπαίνει στις πρώτες θέσεις των τάσεων του YouTube μετρώντας σχεδόν μισό εκατομμύριο προβολές σε λιγότερες από 24 ώρες.

Read More

And More