Κώστας Δόξας: Η πρώτη αντίδραση μετά τη σύλληψη και η απάντηση της πρώην συζύγου του στα λεγόμενά του

Ο Κώστας Δόξας μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» λίγες εβδομάδες μετά τη σύλληψή του επειδή είχε αργήσει να καταβάλλει το ποσό της διατροφής για την κόρη του, Σοφία.

Ο γνωστός τραγουδιστής δεν θέλησε να αναφερθεί στη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση και αρκέστηκε να σχολιάσει: 

«Είμαι καλά μετά την νομική περιπέτεια με την πρώην σύζυγό μου. Καλά είναι και η κόρη μου, το Σοφάκι. Δεν θα μιλήσω για τα προσωπικά. Το παιδί είναι πάνω από όλα. Το θέμα δεν μπορεί να μοιράζεται στην τηλεόραση» τόνισε ο Κώστας Δόξας. 

«Ο Κώστας βρίσκει διέξοδο στη συνεργασία μας και πραγματικά είναι καλά κάθε βδομάδα που είναι με το παιδί του. Η διαδικασία έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Το παιδί δεν έχει καταλάβει κάτι, είναι χαρούμενο και ευτυχισμένο όταν βλέπει τον πατέρα του» είπε από την άλλη ο αδερφός του, Άκης Δείξιμος. 

 

«Ο Κώστας Δόξας δεν κατέβαλε ούτε ολόκληρο το ποσό ούτε και στην ώρα του αυτό που έπρεπε να καταβάλει, το χρηματικό ποσό της διατροφής για το παιδί. Ο ίδιος συνελήφθη μετά από τη μήνυση που του κατέθεσε η πρώην σύζυγός του μέσα στο 48ωρο του αυτόφωρου. Ποτέ δεν έγινε κάποιο επεισόδιο μπροστά στο παιδί» ισχυρίστηκε η Μαρία Δεληθανάση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χρύσλας Γεωργακοπούλου. 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164