Κώστας Δόξας: Τι δήλωνε η πρώην σύζυγός του στο T-Live λίγη ώρα πριν τη νέα απάντησή του

Η δικαστική διαμάχη που είδε το φως της δημοσιότητας της τελευταίες ημέρες – η οποία όμως απ΄ ότι φαίνεται μετρά ήδη τρία χρόνια έχει πρωταγωνιστές τον Κώστα Δόξα και την πρώην σύζυγός του Μαρία Δεληθανάση. Η δεύτερη κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία τον τραγουδιστή παρουσιάζοντας μάλιστα κάποιες φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται με μώλωπες. Από τη δική του πλευρά ο Κώστας Δόξας απάντησε δημοσιοποιώντας κάποια δικαστικά έγγραφα στα οποία η πρώην σύζυγός του παρουσιάζεται να έχει μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. (διάβασε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για τη δικαστική διαμάχη του ζευγαριού)

Η Μαρία Δεληθανάση, λίγη ώρα πριν τη νέα απάντηση του Κώστα Δόξα στο T-LIFE μέσω της οποίας παρακαλεί να μη γίνεται αναφορά στο όνομά του προκειμένου να αποφύγει τις άτυπες τηλεδίκες, είχε μιλήσει στο T- Live και την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. (δες εδώ τη νέα απάντηση του Κώστα Δόξα)

“Δεν ήταν μια απόφαση στιγμής. Συνέβη, όμως εκείνο το ακραίο συμβάν σκληρής βίας που για μένα ήταν καταλυτικό. Από εκεί και πέρα τα συναισθήματα άρχισαν να αλλάζουν και να παίρνουν άλλη τροπή. Αυτά είναι θέματα που αφενός σου παίρνουν πάρα πολύ χρόνο και προσπάθεια μέχρι εσύ ο ίδιος να αποκωδικοποιήσεις τι συμβαίνει. γιατί συμβαίνει, γιατί πάρα πολύ καιρό ενοχοποιούσα εμένα, τον εαυτό μου δηλαδή, για αυτά που συμβαίνουν. Είναι σαν ένας μηχανισμός επιβίωσης που ενεργοποιείται και μειώνεις αυτό που συμβαίνει, για να καταφέρεις να επιβιώσεις. Εγώ δεν ήμουν μόνη μου σε όλο αυτό, είχα και ένα παιδί μαζί μου. Ήταν και κάτι για το οποίο ντρεπόμουν, οπότε δε μπορούσα να μιλάω ανοιχτά και ξεκάθαρα και να το κοινοποιώ σε πολύ κόσμο” είπε η Μαρία Δεληθανάση.

Read More

And More