Ξαφνιάζει η Ρούλα Ρέβη: “Χτες μια κοπέλα με σκυλόβρισε με τα χειρότερα λόγια γιατί…”

Η Ρούλα Ρέβη έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια με τον Αποστόλη Τότσικα. Η φωτογράφος και ο ηθοποιός έχουν αποκτήσει μαζί δύο υπέροχα δίδυμα παιδάκια, τα οποία λατρεύουν και αποτελούν για εκείνους την απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους. Μάλιστα, ως λάτρη των social media, η Ρούλα μοιράζεται συχνά-πυκνά με τους διαδικτυακούς της φίλους τρυφερές φωτογραφίες τους.

Το πρωί του Σαββάτου, ωστόσο, η φωτογράφος έκανε μια ανάρτηση διαφορετική από αυτές που μας είχε συνηθίσει, καθώς θέλησε να μοιραστεί μαζί τους ένα περιστατικό που της συνέβη. Έτσι, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια selfie που έβγαλε με τον Αποστόλη και στη λεζάντα που την συνόδευε “μίλησε” περί ζήλιας.

“Καλήμερα καλό σκ! Έτσι ξυπνάμε εδώ και 11 χρόνια! Χτες μια κοπέλα με σκυλόβρισε με τα χειρότερα λόγια και όταν την ρώτησα γιατί μου είπε πως ζηλεύει! Στη ζωή μου δεν έχω ζηλέψει ποτέ γυναικά και το έχω αποδείξει μέσα από τη δουλειά μου! Έχω ζηλέψει μυαλά και μόρφωση ! Τίποτα άλλο και υπόσχομαι πως έτσι και θα παραμείνω ! !!!! Σας ευχαριστώ τους υπόλοιπους για τα υπέροχα σχόλια σας”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More