Ξέσπασμα Λαμπίρη για Νανά Καραγιάννη: “Δεν την βοήθησαν οι δικοί της άνθρωποι!”

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Αγία Όλγα” δίνει μάχη για τη ζωή της η Νανά Καραγιάννη. Η γνωστή δημοσιογράφος που τα τελευταία χρόνια παλεύει με την νευρική ανορεξία, βρίσκεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο και τα επόμενα 24ώρα είναι κρίσιμα για εκείνη. Στο πλευρό της έχει τα αγαπημένα της άτομα, αλλά και την σκέψη όλων όσων κάνουν μια προσευχή για να γίνει γρήγορα καλά.

Ανάμεσά τους και η κουμπάρα της Χριστίνα Λαμπίρη. Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Με το Καλημέρα” ήταν το 2009 μάρτυρας στον πολιτικό γάμο της Νανάς με τον Γιάννη Κωτσόπουλο. Η ίδια είχε βρεθεί στην τελετή και το γλέντι μαζί με όλη την ομάδα του Super Star, όπου εργαζόταν και η Νανά.

Οι δυο τους μάλιστα, μπορεί να χάθηκαν για κάποιο διάστημα, η Χριστίνα πάντα όμως προσπαθούσε να βοηθήσει την Νανά: “Εγώ πάντα κρατούσα μια συγκεκριμένη στάση στο όλο θέμα. Οι άνθρωποι που ήταν δίπλα της δεν ήταν εκεί για να τη βοηθήσουν”, λέει η Λαμπίρη στην Freddo.

“Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η Νανά να έρθει πίσω. Όλοι εμείς είμαστε 100% κοντά της, είμαστε δίπλα της και ελπίζουμε στο καλύτερο. Όμως πρέπει και η ίδια να πιστέψει στον εαυτό της. Γιατί όση αγάπη και να έχει απ’ όλους μας, αν εκείνη δεν αγαπήσει τον εαυτό της, αν δεν το θέλει πραγματικά, δεν γίνεται τίποτα. Και στο παρελθόν ξεκινούσε μια θεραπεία και σταματούσε. Μόνο θετική σκέψη κάνω για τη Νανά. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ πολύ”, καταλήγει η Χριστίνα Λαμπίρη.

Read More

And More