Κτήνη! Βίασαν ομαδικά 13χρονη, την έκαψαν ζωντανή και ήταν και έγκυος!

Τα στοιχεία που έρχονται καθημερινά στο φως για την υπόθεση της μικρής κοπέλας στην Ινδία που βιάστηκε ομαδικά από ανθρωπόμορφα τέρατα, συγκλονίζουν.

Όπως υποστηρίζει σήμερα δημοσίευμα των Hindustan Times, η κοπέλα ήταν τελικά 13 ετών και όχι 16 και ήταν και έγκυος.
Το κοριτσάκι, βιάστηκε ομαδικά δυο φορές και πυρπολήθηκε από τους δράστες στην πόλη Κολκάτα (πρώην Καλκούτα) της Ινδίας.

Όλα έγιναν τον Οκτώβριο στην περιοχή Παργκάνας, η οποία βρίσκεται κοντά στην Κολκάτα. Η αστυνομία είχε αρχικά αναφέρει ότι η μικρή αυτοπυρπολήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου εν μέσω απειλών από τους βιαστές της, αλλά την Τρίτη, απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εναντίον δυο ανδρών, τους οποίους το θύμα κατηγόρησε λίγο πριν πεθάνει, ότι της έβαλαν φωτιά. Η νεαρή Ινδή υπέκυψε στα τραύματά της την Τρίτη στο νοσοκομείο.

Η νεκροτομή που έγινε στη μικρή έδειξε ότι ήταν έγκυος, αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, το οποίο επικαλείται την αστυνομία. Σύμφωνα με την αστυνομία, το έμβρυο εστάλη σε εργαστήριο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας για ταυτοποίηση DNA, ενώ ελήφθησαν δείγματα αίματος από τους κατηγορουμένους. ‘Εξι άνδρες έχουν συλληφθεί σε σχέση με την τραγική αυτή υπόθεση.

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

Read More

And More