Κύμα συμπαράστασης για τους κατοίκους και τα ζωάκια στην Βαρυμπόμπη μετά τη φωτιά: Οι αναρτήσεις των επωνύμων

Νύχτα θρίλερ πέρασαν οι κάτοικοι της Βαρυμπόμπης οι οποίοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή και πήρε τεράστιες διαστάσεις.

Από νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης 3 Αυγούστου η φωτιά στην Βαρυμπόμπη έγινε το πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων αλλά και στα social media. 

Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι στην Άνω Βαρυμπόμπη. Στην περιοχή επιχειρούν 104 πυροσβέστες με 35 οχήματα, τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, πέντε ελικόπτερα και τέσσερα αεροσκάφη, μεταξύ των οποίων και το ρωσικό Beriev 200 και τη συνδρομή εθελοντών πυροσβεστών και υδροφόρων ΟΤΑ.

Κατά τις βραδινές ώρες η περιοχή είχε εκκενωθεί με τους ρεπόρτερ και των τηλεοπτικών σταθμών να μεταδίδουν όλα τα νεότερα από τη φλεγόμενη Βαρυμπόμπη. Κύμα συμπαράστασης προς τους κατοίκους της περιοχής, μέσα από τα social media.

Και οι επώνυμοι άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο και τον κόσμο της τηλεόρασης, εξέφρασαν ανοιχτά την αγωνία τους μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και για το μέλλον των ανθρώπων που είδαν τα σπίτια τους να τυλίγονται στις φλόγες.

Μεγάλο ενδιαφέρον και για τα ζωάκια της περιοχής, κατοικίδια και αδέσποτα, με τις φιλοζωικές οργανώσεις να κάνουν όλες τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου η Βαρυμπόμπη να αδειάσει και από ζωάκια. Το TLIFE συγκέντρωσε υλικό που ανέβασαν οι celebrities στο instagram μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις για όσους κινδύνευσαν ή χρειάζονται ακόμη βοήθεια για τους ίδιους ή τα ζωάκια τους…

Γρηγόρης Γκουντάρας

Κατερίνα Καινούργιου

Βίκυ Καγιά

Βασιλική Μιλλούση

Σίσσυ Χρηστίδου

 

Θοδωρής Μαραντίνης

Δούκισσα Νομικού

Καίτη Γαρμπή

Τόνια Σωτηροπούλου

Φαίη Σκορδά

Δανάη Μπάρκα

 

Κατρίνα Τσάνταλη

Δήμητρα Αλεξανδράκη

 

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Δέσποινα Βανδή

Αγγελική Ηλιάδη

 

Read More

And More