Κυβέλη Μάρδα: Η καλλονή κόρη του πρώην υπουργού, μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη για χάρη του αγαπημένου της Δημήτρη Πέλκα (pics)

Είναι όμορφη, καλλιεργημένη, γνωρίζει τι θέλει από τη ζωή της, και κυρίως είναι πολύ ερωτευμένη! Η κόρη του πρωήν υπουργού και βουλευτή Δημήτρη Μάρδα, Κυβέλη Μάρδα, εδώ και λίγο καιρό μένει μόνιμα στην Κωνσταντινούπολη αφού ακολούθησε την καρδιά της και τον αγαπημένο της, γνωστό ποδοσφαιριστή Δημήτρη Πέλκα.

Η πανέμορφη Κυβέλη μιλάει σήμερα στη Real Life, και δηλώνει ότι αποφάσισε να ακολουθήσει και να στηρίξει τον αγαπημένο της που πήρε μεταγραφή για την γνωστή τουρκική ομάδα Φενέρμπακτσέ. “Την απόφαση για τη μετακόμιση, την πήραμε κυριολεκτικά σε μια νύχτα. Ήρθα εδώ, ακολουθώντας τον άνθρωπο που αγαπώ με όλη μου τη ψυχή, τον άνθρωπό μου. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο Δημήτρης” λέει η όμορφη Κυβέλη που σπουδάζει στο  Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα της Ιατρικής Σχολής.

Όσο για τον πατέρα της Δημήτρη Μάρδα που της έχει και του έχει μεγάλη αδυναμία, η Κυβέλη τόνισε πως της λείπει. “Μου λείπουν οι δικοί μου αλλά ανήκω σε μια πολύ δεμένη οικογένεια, στην οποία υπάρχει όμως έντονο το στοιχείο της εμπιστοσύνης στις όποιες αποφάσεις παίρνει ο καθένας από εμάς

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής και η Κυβέλη είναι πολύ ερωτευμένοι και περνούν υπέροχα. Η νεαρή φοιτήτρια μάλιστα σκέφτεται να συνεχίσει τις σπουδές της και του χρόνου από την Πόλη με κάποιο πρόγραμμα Erasmus. Πρόσφατα  το ζευγάρι επισκέφθηκε   τον Οικουμενικό Πατριάρχη όπως θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες

Η Κυβέλη στα γενέθλια του αγαπημένου της Δημήτρη στην Κωνσταντινούπολη.

Πηγή φωτογραφιών instagram/facebook

Read More

And More