Λαμπερή πρεμιέρα για την παράσταση «Φάρος»- Ποιοι celebrities έδωσαν το παρών; [pics]

Λαμπερή πρεμιέρα για την παράσταση «Φάρος»- Ποιοι celebrities έδωσαν το παρών; [pics] | tlife.gr

Την προηγούμενη σεζόν απέσπασε τις καλύτερες κριτικές και ήταν μια από τις παραστάσεις που ξεχώρισαν. Ο λόγος για την παράσταση «Φάρος» η οποία το βράδυ της Τετάρτης έκανε πρεμιέρα για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και πολλοί celebrities τίμησαν με την παρουσία τους τους πρωταγωνιστές. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δίνει για ακόμα μια χρονιά τον καλύτερό του εαυτό έχοντας όμως εκτός από τον ρόλο του ηθοποιού και εκείνον του σκηνοθέτη.

Συνοδοιπόροι του σε αυτό τα ταξίδι είναι ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ο Νίκος Ψαρράς, ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος και ο Αιμίλιος Χειλάκης. Και οι πέντε ηθοποιοί συγκλονίζουν με την ερμηνεία τους και καθηλώνουν τη σκέψη κάθε θεατή που θα βρεθεί στο θέατρο «Αθηνών»  για να να τους παρακολουθήσει. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στην πρεμιέρα και απαθανάτισε τους celebrities που βρέθηκαν στο πλευρό των ηθοποιών. Μεταξύ αυτών η Μαρία Μπακοδήμου, η Αθηνά Μαξίμου, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, η Μαρία Κωνσταντάκη, η Λίλα Μπακλέση, η Θέμις Μπαζακα και άλλοι.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Παραμονή Χριστουγέννων, στο υπόγειο ενός σπιτιού, σ’ έναν παραθαλάσσιο οικισμό στα βόρεια του Δουβλίνου, ενώ έξω μαίνεται η καταιγίδα, τέσσερις φίλοι κι ένας μυστηριώδης ξένος θα περάσουν τη νύχτα γιορτάζοντας με τον τρόπο που ξέρουν: παίζοντας χαρτιά και πίνοντας.   Ο Σάρκυ έχει επιστρέψει μετά από καιρό, για να προσέχει τον Ρίτσαρντ, τον μεγαλύτερο αδελφό του, που τυφλώθηκε πρόσφατα. Στη γιορτινή βραδιά είναι μαζί τους ο Ιβάν κι ο Νίκυ, φίλοι αδελφικοί, στο ποτό και τις αποτυχίες της ζωής. Κι ένας ακόμη απρόσκλητος επισκέπτης, ο κύριος Λόκχαρτ, που κανείς δεν τον γνωρίζει, ενώ εκείνος μοιάζει να γνωρίζει πολλά.   Ενώ η νύχτα βαθαίνει κι η καταιγίδα θριαμβεύει, οι πέντε άντρες θα παίξουν μέχρι το τέλος, ποντάροντας όλο και περισσότερα: μια πιθανότητα να ξεφύγουν απ’ το παρελθόν τους. Και μια τελευταία ευκαιρία να σώσουν την ψυχή τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Aθηνά Μαξίμου

Μαρία Μπεκατώρου

Μαρία Κωνσταντάκη

Λίλα Μπακλέση

Μίνως Θεοχάρης Δημήτρης Μακαλιάς,

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

Θέμις Μπαζάκα, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Θανάσης Ευθυμιάδης

Βασιλική Τρουφάκου

Θανάσης Ευθυμιάδης

Θέμις Μπαζάκα

Οι πρωταγωνιστές κατά τη διάρκεια της τελευταίας υπόκλισης

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

READ more