Λάουρα Νάργες: Αποχαιρετά τον Θέμο Αναστασιάδη με τον πιο συγκινητικό τρόπο

Λάουρα Νάργες: Αποχαιρετά τον Θέμο Αναστασιάδη με τον πιο συγκινητικό τρόπο | tlife.gr

Ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε την τελευταία του το πνοή το βράδυ της Τρίτης στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν στην Ελβετία, σκορπίζοντας θλίψη τόσο στην οικογένειά του όσο και στον δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο. Ο γνωστός παρουσιαστής άφησε το δικό του στίγμα στην ελληνική τηλεόραση και πολλά ήταν τα πρόσωπα που τον αποχαιρέτησαν μέσα από τα social media. Ανάμεσα σε αυτούς και η Λάουρα Νάργες.

Η Λάουρα υπήρξε συμπαρουσιάστρια του Θέμου και έζησε στο πλευρό του αξέχαστες στιγμές. Ο γνωστός παρουσιαστής βοήθαγε, συμβούλευε και ήταν δίπλα σε όλα τα κορίτσια που βρέθηκαν κατά καιρούς στο πλευρό του. Η Λάουρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τις στιγμές τους στο πλατό του «Όλα». Ειδικότερα, έγραψε:

«Απέραντη θλίψη. Έχω μόνο αγάπη, σεβασμό και θαυμασμό για αυτόν τον ευαίσθητο, προστατευτικό και ευφυή άνθρωπο. Σε ευχαριστώ Θέμο μου που μπόρεσα να υπάρξω το «κορίτσι» σου, να δω και να μάθω τόσα από εσένα. Καλό Παράδεισο να έχεις, αφήνεις ένα μεγάλο κενό. Τα συλλυπητήρια μου από τα βάθη της καρδιάς μου στην οικογένεια, στους φίλους και στους συνεργάτες. Μία μέρα ο πόνος θα απαλυνθεί. Σε ευχαριστούμε για «Όλα»».

 

READ more