Λάουρα Νάργες: Το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή της! [pics]

Η Λάουρα Νάργες διανύει μια πολύ όμορφη φάση στη ζωή της, αφού η νέα χρονιά της μπήκε με το δεξί. Η επαγγελματική της ζωή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο,καθώς μετά το τέλος του “The Voice Of Greece“, όπου ήταν η παρουσιάστρια των backstage, αναμένεται να είναι μέρος του “Survivor 3“. H Λάουρα γνωρίζει από πρώτο χέρι τι θα πει “Survivor”, καθώς συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του reality επιβίωσης και μάλιστα κατάφερε να φτάσει μέχρι τους 6 της ομάδας των Διασήμων.

Έχοντας ως κτήμα της αυτή την εμπειρία, η Λάουρα αναμένεται να παρουσιάσει μια διαδικτυακή εκπομπή, αφιερωμένη στο Survivor, που θα ασχολείται με την καθημερινότητα των παικτών εκεί. Συνοδοιπόρος της σε αυτή την εκπομπή θα είναι η Τουρκάλα ηθοποιός, Itir Εsen. Το χαρακτηριστικό του τρίτου κύκλου του παιχνιδιού φέτος είναι ότι θα μεταδίδεται ταυτόχρονα και στις δύο χώρες.

Με αφορμή λοιπόν το νέο επαγγελματικό βήμα της, η ξανθιά παρουσιάστρια ταξίδεψε μέχρι την γειτονική χώρα, προκειμένου να γνωρίσει καλύτερα τόσο την χώρα όσο και τους συνεργάτες που πρόκειται να έχει. Την αποκάλυψη του ταξιδιού έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο δεν έχει σταματήσει να ανεβάσει φωτογραφίες και βίντεο από το tour της. Πρώτη στάση της ξενάγησης δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την Αγία Σοφιά.

Δες τα στιγμιότυπα:

Read More

And More