Λευτέρης Πανταζής – Κόνι Μεταξά: Κάνουν περιοδεία στην Αμερική και ξεσηκώνουν το κοινό [pics,video]

Ο Λευτέρης Πανταζής και η Κόνι Μεταξά ζουν μοναδικές στιγμές στην Αμερική και τον Καναδά! Μπαμπάς και κόρη ταξίδεψαν μέχρι την άκρη του κόσμου προκειμένου να δώσουν προγραμματισμένες συναυλίες αλλά και να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η αλήθεια είναι ότι η καθημερινότητά τους στην Αθήνα είναι αρκετά απαιτητική, καθώς και οι δύο έχουν έντονο πρόγραμμα και πολλές υποχρεώσεις. Συνεπώς αυτή ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για να περάσουν εποικοδομητικό χρόνο μαζί.

Η Κόνι τον τελευταίο καιρό έχει αποκτήσει ακόμα μια ασχολία, καθώς άνοιξε το δικό της κανάλι στο youtube, κάτι που ήθελε καιρό και την κάνει τρομερά χαρούμενη. Ο Λευτέρης, όπως όλοι οι μπαμπάδες, καμαρώνει και στηρίζει την κόρη του σε κάθε της βήμα.

Οι Έλληνες της Αμερικής περίμεναν πως και πώς τις συναυλίες του γνωστού τραγουδιστή, αφού γνωρίζει καλά τον τρόπο να ξεσηκώνει τα πλήθη και να κάνει τους πάντες να περνάνε τέλεια. Όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο, ο ΛεΠα προκάλεσε χαμό και έκανε το κοινό να χορεύει με τις επιτυχίες του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δες το βίντεο και τις φωτογραφίες από το ταξίδι τους:

Read More

And More