Λευτέρης Πανταζής - Ζώζα Μεταξά: Η αμήχανη στιγμή που δεν αντάλλαξαν κουβέντα στην πρεμιέρα της κόρης τους! Video

Λευτέρης Πανταζής – Ζώζα Μεταξά: Η αμήχανη στιγμή που δεν αντάλλαξαν κουβέντα στην πρεμιέρα της κόρης τους! Video | tlife.gr

Πρεμιέρα είχε το βράδυ της Πέμπτης, η θεατρική παράσταση “Πετάει Πετάει”, στο θέατρο Χυτήριο, με την Κόνι Μεταξά σε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Φυσικά, την παράσταση δεν γινόταν να μην παρακολουθήσουν οι γονείς της ταλαντούχας Κόνι, Λευτέρης Πανταζής και Ζώζα Μεταξά, οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό της κόρης τους, σε κάθε βήμα της!

Βέβαια, ο γνωστός τραγουδιστής και η ηθοποιός δεν τα πάνε και πολύ καλά τον τελευταίο καιρό, μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη που έδωσε η Ζώζα στο The 2night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου “άδειαζε” τον Λευτέρη Πανταζή. Η μητέρα της Κόνι Μεταξά, αποκάλυψε ότι δεν μιλάει πλέον με τον διάσημο τραγουδιστή γιατί έβαλε την κόρη τους να τραγουδήσει στα μπουζούκια χωρίς να την έχει ενημερώσει.
Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης, το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στην πρεμιέρα της κόρης του για να την στηρίξουν, αλλά όπως βλέπεις στα αποκλειστικά πλάνα του TLIFE δεν αντάλλαξαν κουβέντα! Ο Λευτέρης Πανταζής και η Ζώζα Μεταξά στο τέλος της παράστασης έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στην Κόνι, αλλά παρέμειναν μακριά ο ένας από τον άλλον!
Μάλιστα, σε δηλώσεις τους στις κάμερες, ανέφεραν πως δεν είδαν ο ένας τον άλλον και πως δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, ενώ μοναδική προτεραιότητά τους είναι να στηρίξουν την αγαπημένη τους κόρη.
Δες το βίντεο:

Δες τις φωτογραφίες:
Ρεπορτάζ: Άννα Κοντογιάννη

READ more