Μ. Ιωαννίδου: »Έκανα εγχείρηση στο στήθος. Δεν ήξερα αν θα ξυπνήσω»!

Μ. Ιωαννίδου: »Έκανα εγχείρηση στο στήθος. Δεν ήξερα αν θα ξυπνήσω»! | tlife.gr

Την Πέμπτη που μας πέρασε η Μαρία Ιωαννίδου μπήκε στο χειρουργείο για να κάνει επέμβαση στο στήθος της. Η εγχείρηση κράτησε 7 ολόκληρες ώρες με αποτέλεσμα ο οργανισμός της να καταπονηθεί και να εξαντληθεί. Παρ’όλα αυτά όμως μίλησε στο περιοδικό People και συγκίνησε τους πάντες με τις δηλώσεις της.

»Δεν νιώθω ακόμη έτοιμη να μιλήσω γι’αυτό, είναι κάτι για το οποίο ακόμη πιάνω τον εαυτό μου να απεχθάνεται, να μισεί. Πέρασα μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία μου, αλλά δεν θα με καταβάλλει, θα συνεχίσω την ζωή μου. Ήταν σαν ένα αγρίμι να μπήκε μέσα μου, δεν μπορούσα να το χαλιναγωγήσω. Με σόκαρε. Φοβήθηκα, φοβάμαι», δηλώνει η μεγάλη χορεύτρια λίγες μόνο μέρες μετά την επέμβασή της.

Οι γιατροί της, δεν της έχουν πει ακόμη τα σίγουρα αποτελέσματα αλλά γνωρίζει ότι έχει σοβαρές ελπίδες να το ξεπεράσει. »Μου είπαν οι άνθρωποι που με είδαν ότι ήμουν γενναία, σκληρή. Εγώ όμως πιστεύω ότι δεν είμαι γενναία τόσο όσο ο Φρέντυ. Φοβήθηκα. Δεν ήξερα αν θα ξυπνήσω. Έχω περάσει από αυτή την περιπέτεια τόσο με τον Φρέντυ όσο και με τη μητέρα μου. Έβλεπα το έργο να επαναλαμβάνεται και ήμουν εγώ η πρωταγωνίστρια», εξομολογείται η Μαρία Ιωαννίδου.

Δεν ήθελε να μάθει ο κόσμος για την κατάσταση της υγείας της γιατί δεν ήθελε να ανησυχίσει αυτούς που την αγαπούν. Μεγάλο κουράγιο βρίσκει από τους μαθητές της. Όσον αφορά τη Ναταλία Γερμανού λέει χαρακτηριστικά: »Όχι δεν επικοινωνήσαμε, δεν ήθελα να την αναστατώσω. Τον έχει ζήσει η Ναταλία όλον αυτό τον εφιάλτη. Θα το μαθει από εσάς».

READ more