MAD VMA 2015: Δες τις backstage φωτογραφίες απο τις πρόβες των αγαπημένων σου καλλιτεχνών!

Στην τελική ευθεία για την βραδιά της απονομής των βραβείων MAD VMA 2015 έχουν μπει οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στην σκηνή για τα εντυπωσιακά live acts (μάθε εδώ όλα τα ονόματα που θα παρελάσουν στη σκηνή).

Κι ενώ η αγωνία των υποψηφίων για τα πιο Mad μουσικά βραβεία κορυφώνεται, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι πρόβες χορευτών και τραγουδιστών στην σκηνή που έχει στηθεί στο κλειστό γηπέδο Tae Kwon Do για το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιουνίου. Οικοδεσπότης της βραδιάς θα είναι για μια ακόμα χρονιά ο Θέμης Γεωργαντάς που εδώ και μέρες κινείται στον ρυθμό των βραβείων.

O Robbie Williams έφυγε…τα @madvma – Mad Video Music Awards by Coca-Cola έρχονται και ο @themisgeorgantas έχει ήδη προνοήσει για το επερχόμενο…sold out!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mad TV (@mad_tv) στις


Η Ελένη Φουρέιρα, η άρτι αφιχθείσα από τις Η.Π.Α. Καλομοίρα, η Demy, οι Boys ‘n Noise και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες θα δώσουν ο ένας τον άλλο την σκυτάλη της διασκέδασης στην απολαυστική βραδιά των Mad Video Music Awards 2015.

Πάρε μια πρώτη γεύση για το τι θα ακολουθήσει το βράδυ της Δευτέρας μέσα από τις φωτογραφίες πυ έχουν δημοσιευτεί στα social media από τις πρώτες πρόβες τους.

H Demy

Προβα με την Καλομοιρα για τα MAD VMA….

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kostas Kapetanidis (@kostaskapetanidis) στις

Boys making me work it! #loveit #madvma15 by #cocacola #music #work

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kalomira (@itskalomira) στις

Οι Boys n’ Noise

Ο Κώστας Μαρτάκης

Από την πρόβα των REC

Προβες για τα MAD VMA…

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kostas Kapetanidis (@kostaskapetanidis) στις

Απο την πρόβα της Ελένης Φουρέιρα.

Read More

And More