Μαρία Κορινθίου: Μιλά για την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε, τον θαυμασμό της για τον Γιάννη Αϊβάζη και την κόρη τους!

Μαρία Κορινθίου: Μιλά για την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε, τον θαυμασμό της για τον Γιάννη Αϊβάζη και την κόρη τους! | tlife.gr

Η Μαρία Κορινθίου είναι σίγουρα μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες, όμως εκείνη έχει μάτια μόνο για τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη και την 11χρονη σήμερα κόρη τους, Ισμήνη. Η αλήθεια είναι πως ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που κάθε τους δουλειά, συνέντευξη, φωτογράφιση σχολιάζεται ποικιλοτρόπως και τραβά αμέσως όλα τα βλέμματα. Ωστόσο, εκείνη συνεχίζει να δουλεύει να σκληρά και να επιμένει έχοντας ως στόχο να δίνει σε ότι και αν κάνει τον καλύτερό της εαυτό.

Η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Real» και μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε πριν λίγες μέρες, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί, για τον σύζυγό της αλλά και για την κόρη της, Ισμήνη. Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το πώς αισθάνεται για την επίθεση, η Μαρία απαντά: «Ένιωσα μεγάλη οργή για την επίθεση. Μετά το είδα πιο ψύχραιμα. Πλέον είμαι προσεχτική. Πήραμε αρκετά μέτρα ασφαλείας. Έχουμε προχωρήσει σε έρευνες» ενώ σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι το έκανε για διαφημιστικούς λόγους, η ηθοποιός δηλώνει:

«Είπα «αν υπάρχει Θεός!». Το έβγαλαν οι ίδιοι οι άνθρωποι που πήραν την είδηση από το αστυνομικό τμήμα. Δεν προλάβαμε να φύγουμε με τον Γιάννη από το αστυνομικό τμήμα και άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα. Όπως και όταν έμεινα έγκυος. Δεν είχα προλάβει να καταλάβω εγώ ότι είμαι έγκυος και ήδη το είχαν μάθει. Όσον αφορά την παράσταση «Η Νεράιδα και το Παλικάρι» η ξανθιά ηθοποιός αναφέρει: «Κατ’αρχάς όταν μου έγινε η πρόταση ήμουν κατενθουσιασμένη. Αγαπώ πάρα πολύ αυτή την ταινία. Είναι μια υπέροχη κωμωδία. Επίσης, έχω μεγάλη αγάπη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη που έχει υποδυθεί αυτόν το ρόλο. (Ένιωθα) μεγάλο βάρος και μεγάλη προσμονή για να ξεκινήσω τις θεατρικές παραστάσεις».

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της, τον σύζυγό της και την κόρη τους. Η δημοσιογράφος την ρωτά, αν θαυμάζει τον Γιάννη και εκείνη αποκαλύπτει:» Τον Γιάννη τον θαυμάζω πάρα πολύ, γιατί είναι παλικάρι – με όλη τη σημασία της λέξης. Με τον τσαμπουκά του, την ενέργειά του, με το πάθος του.  Είναι παλικάρι και δεν έχουμε πολλά παλικάρια». Παράλληλα, η Μαρία δηλώνει ότι ονειρεύεται για την Ισμήνη να γίνει ένας καλός άνθρωπος και να έχει ήθος. Να σέβεται και να εκτιμά τους ανθρώπους και τη ζωή.

READ more