Μαρία Κορινθίου: Θυμάται τον ρόλο της Εσμεράλντα και στέλνει το δικό της μήνυμα για την πυρκαγιά στην Παναγιά των Παρισίων

Μαρία Κορινθίου: Θυμάται τον ρόλο της Εσμεράλντα και στέλνει το δικό της μήνυμα για την πυρκαγιά στην Παναγιά των Παρισίων | tlife.gr

Σε ανείπωτη θλίψη έχει βυθιστεί εδώ και αρκετές ώρες όλος ο κόσμος, καθώς ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της πολιτιστικής κληρονομιάς μας χάθηκε στις στάχτες. Ο λόγος για την Παναγία των Παρισίων, οι ζημιές της οποίες έχουν αρχίσει ήδη να υπολογίζονται. Η Μαρία Κορινθίου στενοχωρήθηκε πολύ με αυτή την δυσάρεστη είδηση, αφού πριν περίπου 8 χρόνια είχε παίξει τον ρόλο της Εσμεράλντα στην ομώνυμη θεατρική παράσταση.

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μεσημέρι της Τρίτης μερικές φωτογραφίες από την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στην συγκεκριμένη παράσταση στέλνοντας μάλιστα και το δικό της μήνυμα: «Μ. Δευτέρα των καθολικών και ένα από τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά αριστουργήματα της Ευρώπης αλλά και της εκκλησίας υπέστη φοβερές καταστροφές! Ένα κόσμημα όχι μόνο της Γαλλίας αλλά όλου του κόσμου! Γοτθικού ρυθμού του 1163 , έκανε 182 χρόνια για να ολοκληρωθεί και έμπνευση για τον Βίκτωρ Ουγκώ γράφοντας το αριστούργημα “ Η Παναγία των Παρισίων”.

Από κοντά ένα μεγαλείο αυτή η εκκλησία που απορείς πως πραγματικά έχτιζαν αυτά τα κτίρια και διαβάζοντας και το βιβλίο που έχει ένα ολόκληρο κεφάλαιο μόνο για την αρχιτεκτονική του, τότε μπορείς να καταλάβεις τη σημασία του και τη μεγαλειότητα της Παναγίας των Παρισίων! Πολύ λυπάμαι……Εσμεράλδα μου δεν έχεις πια καταφύγιο. Κουασιμόδε μου δεν έχεις πια σπίτι!».

Δες τις φωτογραφίες:

Η Μαρία ποζάρει αλά Εσμεράλδα και είναι άκρως εντυπωσιακή.

READ more