Μαρίνα Πατούλη – Βλάσης Χολέβας: Τρυφερά ενσταντανέ στην παραλία – Φωτογραφίες

Πριν λίγους μήνες έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες φήμες που ήθελαν τη Μαρίνα Πατούλη να έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική της ζωή και να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Βλάση Χολέβα. 

Και μπορεί να πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να παραδεχτούν τη σχέση τους, τώρα, τόσο η Μαρίνα Πατούλη όσο και ο Βλάσης Χολέβας μοιάζουν να είναι έτοιμοι να μιλήσουν ανοιχτά για τη μεταξύ τους σχέση αφού όπως θα δεις στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το περιοδικό Hello!, σε εμφάνισή τους σε γνωστή παραλία της Μυκόνου, οι δυο τους εμφανίστηκαν πιο διαχυτικοί από ποτέ με τον έρωτά τους πλέον να μην κρύβεται.

 

Φωτογραφίες: Νικόλας Σεμιτέκολο για το περιοδικό Hello!

Αφορμή για τις πρώτες φήμες που αφορούσαν την προσωπική τους ζωή στάθηκαν οι πολλές κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους, τα κοινά στιγμιότυπα στο instagram αλλά και το κοινό επαγγελματικό τους βήμα. Στις αρχές μάλιστα του ειδυλλίου τους, οι δυο τους αντάλλασαν πολλές φιλοφρονήσεις μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. (δες εδώ σχετικό βίντεο)

Το διάστημα που ακολούθησε αυτόν τον δηλώσεων, οι δυο τους ήρθαν ακόμα πιο κοντά και οι κοινές τους εμφανίσεις πύκνωναν ολοένα και περισσότερο. Οι δυο τους άλλοστε πέρασαν και αρκετό χρόνο μαζί στη Μύκονο όπου διατηρούν το κατάστημα ενδυμάτων τους. Εκεί είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα ο ένας τον άλλο και να δουν πως εκείνα που τους ενώνουν είναι πολλά.

Η πρώτη έμμεση παραδοχή πως οι δυο τους είναι ζευγάρι, ήρθε τον περασμένο Μάρτιο όταν η Μαρίνα Πατούλη σε δηλώσεις που είχε κάνει σε τηλεοπτικές κάμερες, είχε πει, «Για μένα μετά από μια δύσκολη και πολύ σκληρή περίοδο που μοιραστήκαμε όλοι μαζί, ξεκινάω μια νέα πορεία με έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι καταξιωμένος στον χώρο του. Ο κ. Χολέβας μου δίνει έμπνευση και θεωρώ και εγώ σε εκείνον για να κάνουμε πολύ δημιουργικά πράγματα, να είμαστε μαζί να δημιουργήσουμε, να προσφέρουμε και όλα τα άλλα θα φανούν στην πορεία. Ο έρωτας είναι ζωή…». (δες εδώ το σχετικό απόσπασμα) 

Σχεδόν δυο μήνες μετά, ο φακός του Mykonos Livetv τους συνάντησε να απολαμβάνουν τις βόλτες τους στα στενά της Μυκόνου αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και να είναι αρκετά διαχυτικοί ο ένας με τον άλλο. (δες εδώ σχετικό βίντεο)

Τώρα, τόσο η Μαρίνα Πατούλη όσο και ο Βλάσης Χολέβας μοιάζουν να είναι έτοιμοι να μιλήσουν ανοιχτά για τη μεταξύ τους σχέση αφού όπως θα δεις στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το περιοδικό Hello!, σε εμφάνισή τους σε γνωστή παραλία της Μυκόνου, οι δυο τους εμφανίστηκαν πιο διαχυτικοί από ποτέ με τον έρωτά τους πλέον να μην κρύβεται.

Read More

And More