“Master Chef Junior” : Αύριο το βράδυ ο Megaλος τελικός !

Λίλιαν ή Μαργαρίτα ; Μαργαρίτα ή Λίλιαν ; Οι δύο μικρές κυρίες του Μεγάλου Καναλιού, αύριο το βράδυ… διασταυρώνουν τις κουτάλες τους ! Τα δύο κορίτσια με όπλα τους το ταλέντο τους, την φαντασία τους και φυσικά και την τύχη τους, κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον Megaλο τελικό και έτσι αύριο το βράδυ θα τις δούμε να δίνουν την πιο σημαντική μάχη, προκειμένου η μία από τις δύο να φορέσει στο τέλος, τον σκούφο της πρώτης Ελληνίδας “Master Chef Junior” !

Η αλήθεια είναι, πως κατά τη διάρκεια της εκπομπής αυτής, τα παιδιά μας εξέπληξαν με τις ικανότητες τους στην μαγειρική αλλά πολύ περισσότερο με την ξεχωριστή προσωπικότητά τους, γι΄αυτό και το “Master Junior” από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κατάφερε να αποκτήσει φανατικούς, φανατικότατους φίλους.

Και για του λόγου το αληθές ; Με μέσο όρο τηλεθέασης 30.1% και 1.412.000 τηλεθεατές φαίνεται πως το ” Master Chef Junior” ενθουσίασε τελικά μικρούς και μεγάλους. Ακόμη, με μέσο όρο 36.3% δείχνει πως έχει κερδίσει το κοινό των 15-44, ενώ ιδιαίτερη απήχηση σημειώνει στο κοινό των γυναικών 15-24 με μέσο όρο 53%.
Και για να επιστρέψουμε στα του τελικού, το “Master Chef Junior” ολοκληρώνεται μεένα μεγάλο πάρτι. Αύριο βράδυ στις 9.00 μ.μ. θα παρακολουθήσουμε ένα reunion γεμάτο παιδικά γέλια, δυο φιναλίστ και δύο δοκιμασίες, ολοκληρώνουν το υπέροχο ταξίδι στη μαγειρική.
Οι δέκα συμπαίκτες των δύο φιναλίστ αλλά και παιδιά που γνωρίσαμε στο bootcamp, επιστρέφουν και γεμίζουν το στούντιο ζωντάνια και παιδικά χαμόγελα. Οι τρεις κριτές περνούν πίσω από τους πάγκους των παικτών και έρχονται αντιμέτωποι ο καθένας ξεχωριστά, με μια περίεργη δοκιμασία… υπό την αυστηρή καθοδήγηση των παιδιών! Αυτή τη φορά, οι ρόλοι αλλάζουν για τα καλά και τα παιδιά θα κρίνουν τις επιδόσεις των μέχρι τώρα κριτών.
Οι δοκιμασίες του τελικού είναι δύσκολες και καθοριστικές. Στο τελευταίο τεστ δημιουργικότητας τα δύο κορίτσια πρέπει να επιστρατεύσουν όλη τη φαντασία τους προκειμένου να ετοιμάσουν ένα πιάτο που ξεχωρίζει. Στην εκτέλεση της ίδιας συνταγής βάζουν τα δυνατά τους για μια μάχη με υψηλές απαιτήσεις, με σκοπό να εντυπωσιάσουν τους κριτές.

Read More

And More