Μαζί σου: Η Ασημίνα του MasterChef μιλάει για τη νέα της σχέση και τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχτεί - Video

Μαζί σου: Η Ασημίνα του MasterChef μιλάει για τη νέα της σχέση και τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχτεί – Video | tlife.gr

Η Ασημίνα Ουστάλλι ήταν από τις παίκτριες του τρίτου κύκλου του MasterChef, η οποία είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση, λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης. Η ξανθιά καλλονή, όμως, απέδειξε μέσα στο παιχνίδι πως δεν διαθέτει μόνο ομορφιά, αλλά και ταλέντο στην μαγειρική! Η όμορφη σεφ μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» το μεσημέρι της Κυριακής για το πλήγμα που έχουν δεχτεί τα καταστήματα εστίασης λόγω κορονοϊού, για τη νέα της σχέση αλλά και για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει λάβει, εξαιτίας της καταγωγής της.

«Είχα φοβηθεί πολύ με όλα αυτά με τον κορονοϊό, γιατί δουλεύω και στην εστίαση και είναι κλειστά τα καταστήματα. Ακόμα φοβάμαι, δεν ξέρω αν θα έχουμε κόσμο αν ανοίξουμε. Έχουμε και εργαζόμενους που δουλεύουν, δεν ξέρεις αν θα απολυθούν. Εννοείται φοβήθηκα και για την υγεία των γονιών μου, όχι μόνο για μένα. Ελπίζω να περάσει γρήγορα» ανέφερε αρχικά η Ασημίνα.

«Έκανα πάρα πολύ γυμναστική, μαγείρευα καινούργια πιάτα, έβγαζα μενού για το κανάλι μου στο Youtube. Είμαι καλά, είμαι χαρούμενη με έναν άνθρωπο. Γενικά δεν θέλουμε να το δείχνουμε προς τα έξω. Θέλω να το κρατήσω για μένα. Στην καραντίνα περάσαμε αρκετό διάστημα μαζί» εξομολογήθηκε για τη νέα της σχέση.

Όσον αφορά τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχτεί, η Ασημίνα Ουστάλλι αποκάλυψε στην εκπομπή: «Μια φορά δούλευα σε ένα μαγαζί και μια συνάδερφος μου την άκουσα να λέει «Να το αλβανάκι που νομίζει ότι είναι όμορφη και μας παίρνει τη δουλειά…». Γενικά με έχουν αγκαλιάσει πολλοί άνθρωποι και εμένα και τους γονείς μου».

 

READ more