28η Οκτωβρίου: Έτσι τίμησαν οι celebrities τη σημερινή ημέρα (pics, vid)

Χωρίς στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις γιορτάζεται φέτος η 28η Οκτωβρίου, μέσα σε ένα πρωτόγνωρο κλίμα, λόγω της πανδημίας. 

Γνωστά πρόσωπα της showbiz μέσα από τα social media, ανήρτησαν τη γαλανόλευκη, ευχήθηκαν κι έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

Η Γιώργος Μαζωνάκης πόσταρε στο instagram αυτή τη φωτογραφία κι έγραψε “Χρόνια Πολλά Έλληνες”.

 

Η Βίκυ Καγιά κρατώντας της ελληνική σημαία έγραψε: “Ελλάδα μου”!

Ο γνωστός φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος με το γιο του στην αγκαλιά, του έστειλε το παρακάτω μήνυμα: “Χριστοπουλάκι μου, τιμή και δόξα σε αυτούς που έπεσαν, για να είσαι εσύ ελεύθερος σήμερα. Μην το ξεχάσεις ποτέ αυτό γιε μου”….

Η Καίτη Γαρμπή είπε χρόνια πολλά με ένα ποίημα για τη γιορτή της 28ης Οκτωβρίου.

“Χρόνια πολλά Ελλάδα … Που ύψωσες με τα όχι σου το ανάστημα σου !! Χρόνια πολλά χώρα μου , άξια και ικανή”, έγραψε η Μελίνα Ασλανίδου, ποστάροντας την παρακάτω φωτογραφία.

Με τη γαλανόλευκη να κυματίζει ευχήθηκε και η Έλενα Παπαρίζου 

Με τον ίδιο τρόπο τίμησε τη σημερινή ημέρα και η Κλέλια Πανταζή.  

Κάποιοι άλλοι ανέβασαν παιδικές φωτογραφίες του από σχολική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, όπως η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία ήταν σημαιοφόρος.  

 

Η Αθηνά Οικονομάκου, που επίσης βρισκόταν στην πρώτη σειρά της παρέλασης. 

Ο Βαγγέλης Περρής, συνόδευσε τη φωτογραφία του με στίχους του Γιάννη Ρίτσου: “Γέμισαν οι πόλεις τύμπανα και σημαίες. Ορθή η αυγή σημαιοστολίζει τα όνειρά μας κι η Ελλάδα λάμπει μες στα φώτα των ονείρων μας”.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέβασε μία φωτογραφία από μια σχολική γιορτή κι έγραψε: “Ζήτω η εθνική μας Γιορτή της 28ης Οκτωβρίου 1940 … Ζήτω το μεγάλο ΟΧΙ της πατρίδας μας στους εισβολείς της.. ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ… απήγγειλα με υπερηφάνεια στην πρώτη Δημοτικού το 1962”.

Read More

And More