Big Brother – Άννα Μαρία: Η συγγνώμη στους συμπαίκτες της μετά το ξέσπασμα! “Απαράδεκτη η συμπεριφορά μου, αλλά δεν έγινε τυχαία” (video)

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μετά το απίστευτο ξέσπασμα της, (δες εδώ τι ακριβώς συνέβη), το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα την αυστηρή τιμωρία της από τον Big Brother, στάθηκε μπροστα στους συμπαίκτες της και ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά της. Η ίδια βέβαια, προσπάθησε να τους εξηγήσει ότι κάτι προκάλεσε αυτή την αντίδραση της. Συγκεκριμένα τους είπε: 

“Έχω να πω, μιας που είμαστε όλοι μαζί εδώ, ότι είναι αυτονόητο ότι ζητάω συγγνώμη αποκλειστικά και μόνο για τη σύγχυση που προκάλεσα χθες το βράδυ στις καρδιές και στις ψυχές σας. Φυσικά προκάλεσα φθορά ξένης ιδιοκτησίας και θα δεχτώ οποιαδήποτε ποινή μου επιβληθεί με πολύ όμορφο και ταπεινό τρόπο, δεν θα φωνάξω…

Δεν θα πω τίποτε άλλο, απλά δεν θέλω από δω και πέρα να μου ξαναμιλήσει κανένας σας κι έτσι θα είμαστε όλοι πολύ ωραία, γιατί βλέπω χθες ότι μετά από αυτή τη συμπεριφορά μου, την απαράδεκτη, η οποία βεβαίως δεν έγινε έτσι, τυχαία…

Δεν ήθελα να ξυπνήσω και να πάω να σπάσω μια πόρτα για να φύγω. Είδα όμως ότι έστω κι αυτή η συμπεριφορά μου, σας έφερε αρκετά κοντά όλους και εχθές όταν ήμουν εκεί στην πόρτα, έλεγα στη Ραμόνα: “θέλω να φύγω γιατί θα περνάτε πιο όμορφα εδώ μέσα χωρίς εμένα και όντως τα περνάτε και πιο όμορφα και το είδα και σήμερα κι αυτό είναι ένα καλό πράγμα γιατί μπορεί από εμένα να έγινε αυτό, αλλά έστω προκάλεσα κάτι καλό”.

Ωστόσο ο Ζακ δήλωσε στο δωμάτιο επικοινωνίας ότι δεν θεωρεί ειλικρινή τη συγγνώμη της Άννας Μαρίας και πιστεύει ότι η συμπεριφορά της δεν πρόκειται να αλλάξει. 

“Η συγγνώμη της, φάνηκε σαν να την είπε αναγκαστικά, σαν να την είπε επειδή κάποιος της είπε “πρέπει να πεις συγγνώμη”. Προσωπικά δεν την πίστεψα. Οι λέξεις έβγαιναν δύσκολα από το στόμα της, οπότε όταν πετάς μπηχτές πάλι στη συγγνώμη σου μέσα, προφανώς και δεν το εννοείς και το λες μόνο και μόνο επειδή πρέπει να το πεις. Άρα δεν μου λέει τίποτα, δεν μου κάνει απολύτως τίποτα. Θα συνεχίσει να είναι ο εαυτός της, θα συνεχίσει να κάνει αυτόν τον χαμό και δεν θα αλλάξει τίποτα”.

Δες το βίντεο 

 

Read More

And More