Big Brother – Δημήτρης Κεχαγιάς: Το εκ γενετής πρόβλημα υγείας του, ο θάνατος του φίλου του και το χειρουργείο! (video)

Στο αποψινό live του Big Brother, παρακολουθήσαμε την γραμμή ζωής του Δημήτρη Κεχαγιά. Ο παίκτης που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση βρέθηκε στο μπλε δωμάτιο και μίλησε για όλους τους σημαντικούς σταθμούς της ζωής του και τα σημαντικότερα γεγονότα που έχει βιώσει.

“Γεννήθηκα με ένα πρόβλημα υγείας στο ισχύο μου, το οποίο με την πάροδο του χρόνου εξαλείφθηκε πλήρως… Δέχτηκα πολύ αγάπη στα παιδικά μου χρόνια. Στην εφηβεία μου άλλαξαν πολλά… Στο γυμνάσιο ήμουν ένα αρκετά ατίθασο παιδί, άλλαξα πολλά σχολεία. Δημιουργούσα φασαρία, χωρίς να φταίει ο Δημήτρης. Το 2008 ήρθε ο θάνατος ενός παιδικού μου φίλου από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Αυτό άλλαξε ριζικά τη ζωή μου. Αναθεώρησα τα πάντα, το τι είμαστε και τι δεν είμαστε, γέμισα φοβίες, κλείστηκα στο σπίτι μου για έναν χρόνο. Μετά ήρθε μια ακτίνα που μου έδωσε το ομορφότερο κίνητρο της ζωής μου… Η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου, το κικ μπόξινγκ! Ο περίγυρος μου έλεγε ότι δεν θα τα καταφέρω, αλλά πάντα ήθελα να κάνω αυτό που δεν μπορούσα!

Κάποια στιγμή είχα ένα γλίστρημα και έφυγε το γόνατό μου και γύρισε προς τα πίσω. Πήγαμε για χειρουργείο κι έπρεπε να αθληθώ σε τουλάχιστον δύο χρόνια. Το 2012 επέστρεψα κι αγωνίστηκα ξανά γιατί με πίστευε ο πατέρας μου. Το 2013 έγινα Πρωταθλητής Ελλάδος! To 2016 έπαιξα το τελευταίο μου επαγγελματικό παιχνίδι κι άνοιξα μαγαζί εστίασης. Έπειτα πέσαμε οικονομικά κι έτσι ήρθε η ευκαιρία για το Big Brother, αν και στην αρχή φοβόμουν” εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Read More

And More