First Dates: Πρεμιέρα για τον δεύτερο κύκλο με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί – «Επιτέλους το εστιατόριο ανοίγει ξανά»

Το First Dates, το «τηλεοπτικό» διάσημο εστιατόριο, που άνοιξε τις πόρτες του και στην Ελλάδα επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης μέσα από την οθόνη του Star, ανανεωμένο, με μοναδικό σκοπό να δώσει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες στην αγάπη.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μαζί με το προσωπικό άνοιξε το εστιατόριο και υποδέχτηκε τους πρώτους συμμετέχοντες! Επιθυμία της για τον δεύτερο κύκλο είναι ένα ζευγάρι… να φτάσει στον γάμο.

«Επιτέλους το εστιατόριο του First Dates ανοίγει ξανά! Το μεγαλύτερο μάθημα που πήρα από την περασμένη χρονιά είναι ότι οι άνθρωποι που έρχονται εδώ θέλουν να αγαπήσουν και να αγαπηθούν, για αυτό είμαστε εμείς εδώ!» είπε στην έναρξη η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη First Dates GR (@firstdatesgreece)

Ο Τάσος είναι στη θέση του πανέτοιμος για να «ξεκλειδώσει» τους daters με τα… μαγικά του και η Γεωργία με την Κωνσταντίνα έχουν πάρει τις θέσεις τους και έχουν φροντίσει κάθε μικρή λεπτομέρεια! Οκτώ άνθρωποι της διπλανής πόρτας έρχονται αποφασισμένοι στο First Dates για να ζήσουν αυθόρμητα και αληθινά την ξεχωριστή εμπειρία του πρώτου ραντεβού.

Read More

And More