GNMT: Τι είπε ο hair stylist που επιμελήθηκε τα makeover, για τα κλάματα της Λίας και της Ειρήνης (video)

Χθες βράδυ προβλήθηκε το πολυαναμενόμενο επεισόδιο του makeover στο GNTM. Μπορεί αρχικά οι διαγωνιζόμενοι του τρίτου κύκλου να ήταν ενθουσιασμένοι με την επικείμενη αλλαγή στο look τους, όμως για κάποιους η χαρά δεν άργησε να μετατραπεί σε θλίψη και να ζήσουμε… δράματα στο reality μόδας.

Στη χειρότερη θέση βρέθηκαν η Λία και η Ειρήνη, οι οποίες χρειάστηκε να κάνουν τη μεγαλύτερη αλλαγή, κόβοντας τα μαλλιά τους αγορέ . Και οι δύο έπαθαν σοκ στην ανακοίνωση του makeover και δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν το θυμό και τα δάκρυα τους. O hair stylist Βασίλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος επιμελήθηκε το νέο look των διαγωνιζόμενων, βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου, μαζί με τον πρώην παίκτη του GNTM, Παναγιώτη Πέτσα και σχολίασαν τις αλλαγές αλλά και τις αντιδράσεις τους.  

Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος μιλώντας για το make over της Ειρήνης ανέφερε: “Η αλήθεια είναι ότι της φάνηκε ιδιαίτερα δύσκολο να το δεχτεί και είναι λογικό λόγω της ηλικίας της, γιατί δεν έχει ξανακάνει τόσο μεγάλες αλλαγές και δεν μπορεί να κατανοήσει τις δυνατότητες που έχει. Στεναχωρήθηκε, φοβήθηκε, έκλαψε, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει κι εμάς για την επιλογή μας και σαφέστατα την αναβαθμίζει.

Η αλήθεια είναι ότι πατάμε πάνω στην προσωπικότητα και το πολύ βασικό είναι στη γενική εικόνα. Είμαι απόλυτα σίγουρος και για τις δύο κοπέλες ότι θα είναι πολύ χαρακτηριστικές οι εικόνες τους. Το να έχουμε άλλη μία πολύ ωραία, δεν θα μας δώσει απολύτως τίποτα. Το γεγονός ότι είναι σε έναν διαγωνισμό, είναι ένα διαβατήριο, αλλά δεν είναι αυτό το οποίο θα μπορέσει να τις καθιερώσει στο χώρο. Πρέπει να γίνουν characters, να έχουν εικόνα και αυτό θα τις απογειώσει, έτσι πιστεύω εγώ! Αισθητικά, θα τολμήσω να πω ότι η αλλαγή της Λίας μου άρεσε περισσότερο, γιατί πραγματικά την εκτόξευσε σαν στυλ”. 

Ο Παναγιώτης Πέτσας δήλωσε ότι ζήλεψε, βλέποντας το χθεσινό επεισόδιο. Ήθελε να ζήσει κι εκείνος το make over. Ενώ όπως είπε, η αλλαγή που του άρεσε περισσότερο ήταν της Ίριδας. Όπως εξήγησε ο Βασίλης Διαμαντόπουλος, η Ίριδα ήταν πιο αποφασισμένη, γιατί καταλαβαίνει τη δυναμική ενός μοντέλου που έχει μία συγκεκριμένη εικόνα, η οποία τη χαρακτηρίζει, γι’ αυτό και ήταν πάρα πολύ θετική: “Θεωρώ ότι ήταν μία ιδιαίτερα δυνατή αλλαγή και την ανέβασε πάρα πολύ. Πιστεύω ότι δύσκολα θα αλλάξει πάλι αυτό το look”. 

O Παναγιώτης σχολίασε και το make over του Δημοσθένη, ο οποίος αποχωρίστηκε τα γένια του κι έκοψε κοντά τα μαλλιά του: “Ήταν μεγάλη αλλαγή για τον Δημοσθένη. Όταν τον είδα είπα “τι έγινε”; Εμένα μου άρεσε το αποτέλεσμα. Ήταν ένα makeover που μου έκανε εντύπωση”. 

Δες το βίντεο με το σχολιασμό του Βασίλη Διαμαντόπουλου και του Παναγιώτη Πέτσα:

Read More

And More