GNTM – Αποκάλυψη! Ποια κυρία δέχτηκε πρόταση πριν την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για τη θέση της Βίκυς Καγιά;

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι το μοντέλο που θα αντικαταστήσει τη Βίκυ Καγιά στο νέο κύκλο του Greece’s Next Top Model. Η ίδια έρχεται με αέρα Λος Άντζελες, έτοιμη να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της στα αγόρια και τα κορίτσια που θα δηλώσουν συμμετοχή. 

Το πρωί της Πέμπτης, η εκπομπή Happy Day αποκάλυψε ότι μία από τις κυρίες που προσέγγισε η παραγωγή του GNTM είναι η Σάντυ Αρμένη, η οποία τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην Αμερική με βάση τη Νέα Υόρκη ως fashion director.

“Όταν πριν από δέκα χρόνια πήγε στην Αμερική, η ίδια ξεκίνησε να εργάζεται ως πωλήτρια στο μαγαζί της Πατρίτσια Φιλντ και σιγά-σιγά κατάφερε να δημιουργήσει με τον σύζυγό της ένα μεγάλο γραφείο, που υπογράφουν τα εξώφυλλα του Bazaar και της Vogue”, ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σάντυ Αρμένη ενθουσιάστηκε με την ιδέα του Greece’s Next Top Model, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να φύγει από την Αμερική. Επίσης, είναι ένας άνθρωπος που δεν της αρέσει να εκτίθεται, αλλά προτιμά να βρίσκεται backstage. Αυτοί είναι οι λόγοι που οι συζητήσεις της με το Star δεν καρποφόρησαν. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More