GNTM: Αυτές είναι οι πιο θεαματικές αλλαγές στα makeover που έχουμε δει στους τρεις κύκλους του reality μόδας (pics)

Στο GNTM οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, σε κάθε δοκιμασία, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι. Τη φετινή σεζόν τα υποψήφια μοντέλα είναι κορίτσια και αγόρια που έχουν όμως όλοι έναν κοινό στόχο, να φτάσουν μέχρι τον τελικό.

Σε κάθε κύκλο του reality μόδας, οι διαγωνιζόμενοι περνούν από τη φάση του makeover, όπου κάνουν κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή τους ακολουθώντας τις συμβουλές των κριτών. Σε άλλους παίκτες οι παρεμβάσεις στο look τους είναι μικρότερες, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έχουμε δει ριζικές αλλαγές στην εμφάνιση τους.

Όπως είναι φυσικό υπάρχει ένταση, άγχος, δάκρυα, αλλά πολλές φορές και ενθουσιασμός με το τελικό αποτέλεσμα του makeover. Ας κάνουμε λοιπόν μια αναδρομή στα επεισόδια των τριών κύκλων του GNTM που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι σήμερα για να θυμηθούμε τις πιο μεγάλες αλλαγές που έχουν γίνει στα look των διαγωνιζόμενων του reality μόδας.

Ξεκινώντας από τον πρώτο κύκλο του GNTM στο Star, τις μεγαλύτερες αλλαγές στο στυλ τους είχαν μετά το makeover, η Ειρήνη Στεριανού, η Αγάπη Olagbegi και η Έλντα Λάσκα.

Στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μόδας, οι παίκτριες με τις μεγαλύτερες αλλαγές στην εμφάνισή τους ήταν η Εμμανουέλα Μάινα, η Ελευθερία Καρναβά, η Σουζάνα Κουόλ και η Κάτια Ταραμπάνκο.

Στο makeover του GNTM 3, που παρακουλουθήσαμε στο επεισόδιο της περασμένης Τρίτης, οι 16 διαγωνιζόμενοι πήγαν με μεγάλο ενθουσιασμό και μεγαλύτερη αγωνία στο στούντιο – κομμωτήριο προκειμένου να μάθουν ποιο θα είναι από εδώ και πέρα το hairlook τους. Για κάποιους η αλλαγή ήταν μικρή και ανώδυνη, για κάποιους άλλους, όμως, οι ειδικοί έκριναν ότι πρέπει να αλλάξουν ριζικά το look τους, γεγονός που προκάλεσε την αντίδρασή τους. Δες εδώ όλες τις μεταμορφώσεις 

To τελικό αποτέλεσμα απογοήτευσε κάποιους από τους διαγωνιζόμενους, με αποτέλεσμα να έχουμε κλάματα και εντάσεις. Βέβαια, υπήρξαν κι εκείνοι που ενθουσιάστηκαν με τη νέα τους εικόνα. Οι παίκτες που … έγιναν αγνώριστοι, ήταν η Ίριδα Παπουτσή, ο Εμμάνουελ Ελόζιεουα, η Λία Τσουζντάν, η Θεοδώρα Ρασέλ, ο Δημοσθένης Τζουμάνης και η Ειρήνη Μητράκου.

Eσένα ποιο make over σου αρέσει περισσότερο; 

Ετικέτες

Read More

And More