GNTM – Διονύσης Κούτσης: Ο φωτογράφος της υποβρύχιας δοκιμασίας αποκαλύπτει σε ποιον θα έδινε την καλύτερη φωτογραφία (video)

Οι διαγωνιζόμενοι του GNTM, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα ιδιαίτερα απαιτητικό concept, καθώς κλήθηκαν να βυθιστούν σε μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές πισίνες και να αποδώσουν με φυσικότητα καθημερινές δραστηριότητες, στο φακό του Διονύση Κούτση.

Ο γνωστός φωτογράφος βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” και μίλησε για την εντυπωσιακή υποβρύχια δοκιμασία, ενώ αποκάλυψε σε ποιον θα έδινε εκείνος την καλύτερη φωτογραφία, αν ήταν κριτής. 

Για τον Αιμιλιάνο, ο οποίος ήταν ο νικητής της δοκιμασίας και μάλιστα πήρε περισσότερες φωτογραφίες, δήλωσε: “Όταν παίρνω ένα μοντέλο, εκείνο πρέπει να μου δίνει λήψεις συνέχεια! Δεν πρέπει εγώ να περιμένω να διαλέξω, να ψάξω μία στις 10. Βλέποντας τις φωτογραφίες του Αιμιλιάνο, ήταν πραγματικά όλες τέλειες. Είχα τρελαθεί. Ήταν εντυπωσιακό και όταν τις είδα είπα “εγώ, σαν επαγγελματίας, προτείνω να πάρει περισσότερες από μία. Πρώτη φορά το συναντώ αυτό”.

Για τον Ανδρέα σχολίασε: “Θα περίμενε κανείς  να έχει καλύτερες λήψεις. Θεωρώ ότι δεν απέδωσε το 100% αυτού που μπορεί”.

Ο Διονύσης Κούτσης σχολιάζοντας τη φωτογράφιση της Παρασκευής, η οποία της κόστισε την παραμονή της στο σπίτι, ανέφερε: “Στενοχωριόμουν που δεν το έβγαλε. Ήταν δύσκολο, αλλά δεν είναι όλοι για όλα. Η Παρασκευή είναι character, που λέμε. Αν θέλεις να κάνεις μία Boho φωτογράφιση είναι ιδανική, όμως εδώ μιλάμε για έναν διαγωνισμό και πρέπει να μείνει αυτός που μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα”.

Δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει σε ποιον θα έδινε εκείνος την καλύτερη φωτογραφία, αν ήταν κριτής: “Αν με ρωτάς, της Λίας ήταν καλύτερη φωτογραφία από του Αιμιλιάνο. Η Λία δεν έδωσε πολλές λήψεις, αλλά είχε τη μία, αυτή ήταν η καλύτερη. Αυτό όμως δεν μετράει για έναν επαγγελματία. Αυτό που μου άρεσε ήταν η έκφραση της. Της βγήκε πάρα πολύ ωραία.

Για τον Έντουαρντ σχολίασε: “Ήθελε να βρει την πόζα του, είναι επαγγελματίας. Για μένα είναι πάρα πολύ ωραία η φωτογραφία του και μου αρέσει που αιωρείται πάνω από τον καναπέ”, ενώ βρήκε τον Παναγιώτη αρκετά άνετο και του άρεσε που πήρε το ρίσκο να κάνει διαφορετικές πόζες.

Δες το βίντεο 

 

Read More

And More