GNTM – Ο φωτογράφος της χθεσινής δοκιμασίας δηλώνει: Δεν βρήκα κάτι που να μου αρέσει στη φωτογραφία της Λίας (video)

Στη χθεσινή δοκιμασία του GNTM τα μοντέλα κλήθηκαν να ποζάρουν με δυναμισμό ως έκπτωτοι εναερίτες. Φορώντας δημιουργίες της Ορσαλίας Παρθένη και αλεξίπτωτα, οι υποψήφιοι αναμετρήθηκαν με το στοιχείο του αέρα και προσπάθησαν να αποδώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, παρά τις δυσκολίες του σετ. 

O ταλαντούχος φωτογράφος Freddie F, καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου”, μίλησε για την εμπειρία του και σχολίασε κάποια από τα επίδοξα μοντέλα: “Οι κοπέλες αυτή τη σεζόν δεν μου αρέσουν εμένα προσωπικά. Είναι πολύ πιο δυνατά τα αγόρια. Προσπάθησα να δουλέψω με τις κοπέλες, γενικά στα μοντέλα προσπαθώ να βρω κάτι που μου αρέσει, δηλαδή είμαι πιο χαλαρός…

Κι ενώ η φωτογραφία της Λίας απέσπασε ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια από τους κριτές, ο Freddie F, δεν έδειξε να ενθουσιάζεται με το αποτέλεσμα. “Δεν βρήκα κάτι που να μου αρέσει” δήλωσε”.

Αντίθετα, μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για τον Παναγιώτη Αντωνόπουλο. “Μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του, η προσπάθεια που έκανε και μου αρέσει πολύ και το life storty του, ότι κατέβηκε από τα βουνά… 

Δεν μου άρεσε το posing του, αλλά σαν χαρακτήρας και προσωπικότητα θα μου άρεσε να κερδίσει”, σχολίασε ο γνωστός φωτογράφος. 

Ο Freddie F αναφερόμενος στην προσπάθεια του Ηρακλή, ο οποίος, όπως φάνηκε, δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της φωτογράφισης και έτσι είδε την πόρτα της εξόδου, δήλωσε: Ο Ηρακλής εμφανισιακά είναι τέλειος!

Από προσωπικότητα όσο συναναστράφηκα μαζί του, μου άρεσε. Ήταν επαγγελματίας και πιστεύω πως ό,τι και να γίνει, θα κάνει καριέρα στο modelling. Γενικά όλα τα παιδιά ήταν πολύ ευγενικά. 

Ο Freddie F είναι ο φωτογράφος που απαθανάτισε τον viral Kρητικό μελισσοκόμο Στάθη Στιβακτάκη στις αγροτικές κοινητοποιήσεις του 15′ στην Αθήνα. Μιλώντας στη “Φωλιά των Κου Κου”, αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

“Ήμουν στο κέντρο της Αθήνας και πηγαίνοντας στη δουλειά μου, είδα μπροστά μου τον Στάθη και του ζήτησα να τον φωτογραφίσω. Δεν ήθελε στην αρχή. Τον έπιασε το υπέρ macho Kρητικό στυλάκι, τύπου “τι θέλεις εσύ”; Του λέω: “θέλω τρεις φωτογραφίες για να τις δημοσιεύσω στη Lifo και τελικά δέχτηκε. Μετά από λίγες ώρες έγινε ο χαμός με τη συγκεκριμένη φωτογραφία”ανέφερε ο Freddie F!

Δες το βίντεο: 

 

Read More

And More