J2US – Νίκος Κοκλώνης: “Παρουσιάστρια μου ζήτησε 6.000 ευρώ το επεισόδιο για να τραγουδήσει στο show” (video)

Λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του J2US, αύριο στις 21:00 στο Open, ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για όλα. Περιέγραψε πως κατάφερε να συγκεντρώσει όλο αυτό το επιτυχημένο cast των celebrities και των καλλιτεχνών που θα απολαύσουμε στο show, αναφέρθηκε στα πρόσωπα που βρέθηκαν πολύ κοντά, αλλά τελικά δεν θα δούμε φέτος, ενώ έριξε και μία “βόμβα”! O επιτυχημένος παραγωγός και παρουσιαστής αποκάλυψε ότι πασίγνωστη παρουσιάστρια  ζήτησε να αμείβεται με 6.000 ευρώ το επεισόδιο για να λάβει μέρος στο J2US. 

Ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε συγκεκριμένα: «Εγώ θέλω να είμαι ειλικρινής. Φυσικά και αμείβονται οι παίκτες στο J2US. Οι περισσότεροι επιλέγουν ένα ποσοστό από την αμοιβή τους να πηγαίνει σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό. Εμείς έχουμε αποφασίσει ότι φέτος το J2US θα δώσει όλα τα χρήματα στην ΕΛΕΠΑΠ και στο γηροκομείο Πειραιά.

Πέρυσι δώσαμε χρήματα για θερμοκοιτίδες στο νοσοκομείο Σωτηρία και στο Παίδων, φέτος είπαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Παρόλα αυτά, κάθε παίκτης έχει την επιλογή να επιλέξει που θέλει να πάει ένα μέρος της αμοιβής. Τώρα, διαπραγμάτευση και παζάρια είχαμε πάρα πολλά”.

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε ποιος ήταν εκείνος που ζήτησε τα περισσότερα χρήματα, ο Νίκος Κοκλώνης της απάντησε: “Ήταν μια παρουσιάστρια που μου είπε ότι “εγώ για να έρθω, θέλω 6.000 ευρώ το επεισόδιο” και λέω “τι; Να κάτσω εγώ να τραγουδάω που μου αρέσει κιόλας”; Ήταν μία παρουσιάστρια πρώτης γραμμής. Λέω “βγάλτε ένα μηδενικό για αρχή. Έπαθα σοκ”, ανέφερε.

Δες το βίντεο με τις δηλώσεις του

Read More

And More