J2US: Τι λένε 6 από τα ζευγάρια για τη συμμετοχή τους στο μουσικό show (video)

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του δεύτερου κύκλου του J2US έχει αρχίσει! Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και οι συμμετέχοντες είναι πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα και να εκπλήξουν τους κριτές και τους τηλεθεατές με τις φωνητικές τους ικανότητες.

H κάμερα της εκπομπής “Ελα Χαμογέλα” και ο Γρηγόρης Μπάκας, βρέθηκαν στα παρασκήνια της φωτογράφησης των συμμετεχόντων και ο δημοσιογράφος μίλησε με 6 από τα ζευγάρια που θα λάβουν μέρος στο μουσικό show, τα οποία είναι:

Γωγώ Τσαμπά-Θανάσης Πασσάς
Λευτέρης Πανταζής -Ζωή Δημητράκου
Ηλίας Βρεττός -Ραχήλ Μακρή
Χριστίνα Σάλτη -Αλέξης Παππάς
Ζωζώ Σαπουντζάκη- Γιάννης Αθητάκης
Πέννυ Μπαλτατζή-Αντώνης Λουδάρος

Ο Λευτέρης Πανταζής δήλωσε ότι η παρτενέρ του “το έχει” με το τραγούδι και πιστεύει ότι θα φτάσουν μακριά, γιατί εκείνη συμπεριφέρεται όπως ένας αθλητής που πάει για ρεκόρ. Η Ζωή Δημητράκου από την άλλη έχει άγχος επειδή δεν είναι τραγουδίστρια. Όπως είπε, οποιοσδήποτε θα ήθελε να είναι στη θέση της, δίπλα στον Λευτέρη Πανταζή.

Η Χριστίνα Σάλτη και ο Αλέξης Παππάς πιστεύουν ότι θα διδάξει ο ένας τον άλλον πράγματα. Η Γωγώ Τσαμπά και ο Θανάσης Πασσάς, είναι σίγουρα το πιο εναλλακτικό ζευγάρι του διαγωνισμού. Οι ίδιοι χαίρονται για τη συνεργασία τους κι εμείς ανυπομονούμε να τους δούμε στη σκηνή.

Η Πέννυ Μπαλτατζή και ο Αντώνης Λουδάρος θέλουν να προσφέρουν χαρά στον κόσμο. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος διαθέτει εξαιρετική φωνή, ανέφερε χαρακτηριστικά: “έχουμε έρθει για να διασκεδάσουμε και το έχουμε ανάγκη, επειδή έχουμε πιεστεί πάρα πολύ. Έχουμε κλειστεί πάρα πολύ στον εαυτό μας με όλο αυτό που συμβαίνει και χρειαζόμαστε λίγη χαρά.

Ο Ηλίας Βρεττός και η Ραχήλ Μακρή δηλώνουν πανέτοιμοι για τη νίκη. Ο τραγουδιστής δήλωσε: “όσο περίεργο κι αν ακούγεται τα έχουμε βρει μεταξύ μας και περνάμε πολύ ωραία”, και η πολιτικός ανέφερε ότι της αρέσει η κριτική επιτροπή.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, δέχτηκε αμέσως την πρόταση για το J2US: “είπα το ναι χωρίς να το σκεφτώ. Θα περάσουμε πολύ ωραία. Ο Γιάννης πάνω απ’ όλα είναι ένα πολύ καλό παιδί. Ο Γιάννης Αθητάκης από την πλευρά του ανέφερε: “Η κυρία Σαπουντζάκη είναι ένας θρύλος. Έχει δώσει σε όλους μας πολλές χαρές και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργαζόμαστε”. 

Δες το βίντεο:

 

Ετικέτες

Read More

And More