Style Me Up: Η εντυπωσιακή “μεταμόρφωση” της 20χρονης Αγγελικής (video)

Μια… άλλη Αγγελική αντίκρισε η νεαρή παίκτρια που ζήτησε τις στιλιστικές συμβουλές των fashion experts του Style Me Up! Τη «μεταμόρφωση» σήμερα ανέλαβε o Γιάννης Λάσκος, ο οποίος βοήθησε την 20χρονη φοιτήτρια κομμωτικής να πετύχει την αλλαγή που ονειρευόταν για τον εαυτό της.

“Θέλω να γίνω influencer αλλά δεν έχω likes”, ήταν το μήνυμα της Αγγελικής, η οποία στην πασαρέλα, αλλά και στο εξομολογητήριο με τη Μαρία Μπακοδήμου, μίλησε για το bullying που είχε δεχτεί στο σχολείο για τα κιλά της. 

“Με θεωρούσαν παχύσαρκη και είχαν βρει το κουμπάκι να με κοροϊδεύουν. Στο δημοτικό αναγκάστηκα να αλλάξω σχολείο. Θέλω να πω στα παιδιά, που αντιμετωπίζουν ανάλογες καταστάσεις με τη δική μου, ότι πρέπει να είναι δυνατά, να μη στενοχωριούνται και να μην το βάζουν ποτέ κάτω”, ανέφερε η Αγγελική. 

 

Η Αγγελική ενθουσιάστηκε όταν συνάντησε τον Τρύφωνα Σαμαρά. Αφέθηκε στα χέρια του για να αλλάξει το στυλ των μαλλιών της, ενώ του ζήτησε αυτόγραφο, καθώς είναι μεγάλη θαυμάστριά του. Το νέο look της ήταν εντυπωσιακό, με την Αγγελική να συγκινείται βλέποντας για πρώτη φορά τον καινούργιο εαυτό της.

Δες το βίντεο με την αλλαγή της Αγγελικής

 

Read More

And More