Survivor: Αποχώρησε η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου για λόγους υγείας

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με μια ξαφνική αποχώρηση. Η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου επέστρεψε στην παραλία μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο και ανακοίνωσε στους συμπαίκτες της ότι αποχωρεί οριστικά από το reality επιβίωσης, εξαιτίας της μεγάλης αδυναμίας που νιώθει τις τελευταίες εβδομάδες.

“Ήρθα να σας χαιρετήσω, γιατί φεύγω” είπε στους συμπαίκτες της. “Έπρεπε να κάνω το καλύτερο για την Έλενα, η απόφασή μου είναι να αποχωρήσω. Δεν θα μετανιώσω ποτέ για κάτι που αφορά την υγεία μου. Το Survivor είναι ένα πάρα πολύ σκληρό παιχνίδι. Έζησα το δικό μου Survivor, ένιωσα περήφανη που έφτασα μέχρι εδώ” δήλωσε η Έλενα Μαριπόζα στην κάμερα.

 

“Καταλήξαμε ότι δεν μπορώ να συνεχίσω σε αυτές τις συνθήκες…” ανέφερε στους συμπαίκτες της, οι οποίοι την αποχαιρέτησαν οριστικά από την παραλία τους.

Ποια είναι η 24χρονη Έλενα Κρεμλίδου:

Η Έλενα ήρθε στην Αθήνα στα 18 της για να σπουδάσει βιοχημικός. Παράλληλα, της δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθεί με τα social media, αυτή τη στιγμή οι followers της είναι πάνω από 350.000!

Έχει συμμετάσχει σε διαδικτυακές εκπομπές, έχει κάνει ραδιόφωνο και έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές παραγωγές. Τελευταία της τηλεοπτική συμμετοχή ήταν στην καλοκαιρινή εκπομπή του Epsilon, Splash, στο πλευρό της Μαντώς Γαστεράτου και του Παναγιώτη Ραφαηλίδη.

Μάλιστα, πριν δύο χρόνια έκανε και μια εμφάνιση στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου… όπου έκανε on air μαθήματα twerking!

 

Επίσης έχει υπάρξει cheerleader στην Εθνική ομάδα cheerleader. Αν και απολαμβάνει την επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους τα πολλές φορές έχει υπάρξει δέκτης πικρόχολων σχολίων.

Στο Survivor πήγε για να νικήσει και να ζήσει σε ακραίες συνθήκες που σε άλλη περίπτωση δεν θα βίωνε ποτέ. Δεν είναι η πρώτη φορά που αποφασίζει να πάει σε ένα ξένο μέρος χωρίς να ξέρει τι θα αντιμετωπίσει. Πριν χρόνια ταξίδεψε στις ΗΠΑ μόνη της για να αναζητήσει επαγγελματικές ευκαιρίες σε Νέα Υόρκη και L.A.

Read More

And More