Survivor: Αποχώρησε η Καρολίνα Καλύβα – Οι κόντρες στο παιχνίδι και οι φωτογραφίες από τη ζωή της

Η Καρολίνα Καλύβα είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο του Survivor. Η 31χρονη γυμνάστρια αποτέλεσε μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του φετινού κύκλου, ωστόσο μια ανάσα πριν από την τελική εξάδα, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της, έσβησε τη δάδα της και αποχώρισε οριστικά από το reality επιβίωσης.

Η Καρολίνα Καλύβα μπήκε στο Survivor στις αρχές Φεβρουαρίου, συνεπώς συμπλήρωσε τέσσερις μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο. Οι έξι εναπομείναντες παίκτες σηκώθηκαν και την αγκάλιασαν, με την Καρολίνα να ξεσπάει σε δάκρυα που τέλειωσε το ταξίδι της στο Survivor.

Μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, η παίκτρια της μπλε ομάδας ανέφερε συγκινημένη: “Όπως γίνονται και στις καλύτερες οικογένειες πάντα υπάρχουν εντάσεις και τσακωμοί. Είμαστε όμως άνθρωποι και υπάρχει ένας ισχυρός δεσμός που είναι δύσκολο να κοπεί. Το να είσαι Survivor είναι μια μεγάλη αρετή και τιμή”.

 

Ποια είναι όμως η Καρολίνα Καλύβα;

H Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα είναι 31 ετών και γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά από Έλληνες γονείς. Η ίδια εργάζεται ως pilates instructor. Σε ηλικία 10 ετών η οικογένειά της επέστρεψε στην Αθήνα, για να φύγουν ένα χρόνο μετά για την Κόρινθο και λίγο αργότερα για την Θεσσαλονίκη.

Σπούδασε Αγροτική Οικονομία στη Θράκη και έκανε μεταπτυχιακό στο Γεωπονικό Αθηνών. Από μικρή ασχολήθηκε με την κολύμβηση. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ξεκίνησε στίβο, ως αθλήτρια 400 μέτρων, συμμετέχοντας σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Παράλληλα ασχολήθηκε με το crossfit, συμμετέχοντας και σε πανελλήνιους αγώνες.

Μετά από έναν τραυματισμό στον μηρό έμεινε εκτός και έτσι γνώρισε το pilates. Το σύνθημά της είναι «BOOST IT!». Όταν η Καρολίνα Καλύβα μπήκε στο Survivor, ο λογαριασμός της στο Instagram είχε περίπου 9.500 followers, ενώ τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές έχει φτάσει τις 50.000.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Survivor, η Καρολίνα Καλύβα ήρθε αρκετές φορές σε ρήξη με κάποιους συμπαίκτες της. Οι χρήστες του twitter άλλες φορές βρέθηκαν στο πλευρό της και άλλες φορές τη “δίκασαν” για τη στάση και τη συμπεριφορά της.

Δες κάποια ενδεικτικά βίντεο με τις “κόντρες” της: 

Το TLIFE βρήκε και σου παρουσιάζει μερικές φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, όπως εκείνη τις έχει δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Instagram.

Read More

And More