Survivor Ημιτελικός: Η Κάτια Ταραμπάνκο αγνώριστη! Δες το νέο της look

Μεγάλη βραδιά για τους παίκτες του Survivor. Το βράδυ της Κυριακής 4/7 ο μεγάλος Ημιτελικός του ριάλιτι επιβίωσης ξεκίνησε με τον Γιώργο Λιανό να μας καλησπερίζει σε απευθείας σύνδεση από το Άλσος Βεϊκου και την Κάτια Ταραμπάνκο να κλέβει τις εντυπώσεις.

 

Από νωρίς το απόγευμα οι συγγενείς των φιναλίστ αλλά και οι πρώην παίκτες βρέθηκαν εκεί με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE να τους ακολουθεί. 

Διαβάστε ακόμα: Survivor Ημιτελικός: Η Νικολέτα Μαυρίδη βρέθηκε θετική στον κορονοϊό – Η ανακοίνωσή της

Ανανεωμένοι και έχοντας αγωνία για το φινάλε του παιχνιδιού, οι πρώην συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να βρεθούν ξανά μαζί σε μια ιδιαίτερη στιγμή για την ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης. Στις 21:00 ο Γιώργος Λιανός καλησπέρισε τους τηλεθεατές στον μεγάλο Ημιτελικό του Survivor.

Ο παρουσιαστής, λίγο πριν υποδεχτεί τους τέσσερις φιναλίστ, καλωσόρισε τους πρώην συμμετέχοντες, σχολιάζοντας όλες τις αλλαγές στην εξωτερική τους εμφάνιση μετά τον Άγιο Δομίνικο. Τις εντυπώσεις έκλεψε η Κάτια Ταραμπάνκο η οποία θέλησε να κάνει την μεγάλη αλλαγή στο look της.

Το γνωστό μοντέλο εμφανίστηκε με ράστα στην βραδιά του Ημιτελικού και η αλήθεια είναι πως τα νέα της μακριά μαλλιά έκλεψαν τις εντυπώσεις.

 

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More