Survivor – Σάκης Κατσούλης: Τι δήλωνε λίγες ημέρες πριν μπει στο παιχνίδι για την πρώην του, Μαριαλένα;

Ο Σάκης Κατσούλης είναι η νέα προσθήκη της μπλε ομάδας στο Survivor και σίγουρα κάποιος δεν χάρηκε και ιδιαίτερα με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης. Βλέπεις, ο 30χρονος επιχειρηματίας διατηρούσε σχέση για περίπου δύο χρόνια με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την οποία χώρισε τον περασμένο Σεπτέμβρη. 

Η εκπομπή Love It παρουσίασε αποκλειστικά τις δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη, λίγο πριν ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο και συναντήσει ξανά την πρώην σύντροφό του: “Θα με δυσκολέψει ο προορισμός, είναι ένα μέρος άγνωστο και άγριο. Είμαι εύκολος άνθρωπος γενικά. Με την Μαριαλένα ήμασταν δύο χρόνια μαζί, δεν μπορεί να το κρύψει κανένας αυτό. Χωρίσαμε αγαπημένοι, τη συμπαθώ πάρα πολύ, αξίζει και είναι τρομερή στα αθλήματα. Θα πάω εκεί για να τη βοηθήσω και να τη στηρίξω και όχι για να σταθώ απέναντί της. Αν ήμαστε στην ίδια ομάδα θα φέρουμε καλύτερα αποτελέσματα. Δεν κάναμε μαζί την αίτηση για το Survivor. Σίγουρα θα είναι πολύ περίεργο, όταν με δει. Θα είναι δύσκολο… Θεωρώ ότι θα μπορέσουμε να έχουμε μια αρμονική συνύπαρξη”.

Διάβασε επίσης: Όταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης ήταν ερωτευμένοι – Κοινές φωτογραφίες του πρώην ζευγαριού

 

Διάβασε επίσης: Το παρασκήνιο της συμβίωσης Μαριαλένας και Σάκη – Εκείνη απείλησε να αποχωρήσει από το reality

Βέβαια, μαζί με τον Σάκη Κατσούλη μπήκε στο Survivor και η Χριστίνα Κεφαλά, την οποία έχουμε γνωρίσει μέσα από το My Style Rocks. Οι φήμες ήθελαν τον Σάκη και την Χριστίνα να είναι ζευγάρι, μετά τον χωρισμό του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ωστόσο η Χριστίνα τόνισε στο Love It ότι υπήρχε μόνο φλερτ, ενώ από την άλλη ο Σάκης δήλωσε ότι ουδέποτε υπήρχε κάτι ερωτικό μεταξύ τους. 

Ποια είναι η αλήθεια;

Σύμφωνα με την εκπομπή Love It, ο λόγος που η Μαριαλένα και ο Σάκης χώρισαν είναι επειδή ξεκίνησε ένα αθώο φλερτ με την Χριστίνα Κεφαλά, μετά την αποχώρησή της από το My Style Rocks. Γι’ αυτό και μόλις η παίκτρια της μπλε ομάδα τους είδε μαζί στην παραλία ανέφερε ότι η κοπέλα αυτή είναι η νυν του… Οπότε φεύγοντας από την Ελλάδα, η Μαριαλένα πίστευε ότι ο πρώην σύντροφός της είχε νέα σχέση. 

 

Read More

And More